Weekamp deuren

Bezoek ook eens onze showroom bij Houthandel Looijmans

deurenIcooncollectie 2017
Elk huis kenmerkt zich door z’n sfeer. Binnendeuren worden steeds meer gezien als meubelstuk en vormen een onderdeel van het interieur. Stijl en kleur van de binnendeur bepalen het effect.
De binnendeuren van Weekamp zijn tijdloos. Het materiaal van de deuren is FSC gecertificeerd en voldoet aan de geldende keuringseisen voor bouwmaterialen. Daarnaast is er een breed assortiment beslag en lijstwerk.

Alle Weekamp deurmodellen zijn leverbaar in verschillende designs, perfect passend bij uw interieur. U kunt zelf kiezen voor de profilering en het paneel.

Download hier de brochure van de Icooncollectie 2017. Dit is de collectie voorraaddeuren van Weekamp. Topmodellen, scherpe prijzen en snel leverbaar.

 

Wilt u liever een Living Doors designdeur. Dat kan ook. Weekamp beschikt ook over een uitgebreid assortiment design deuren.

DUURZAAM

Alle Weekamp deuren zijn voorzien van een unieke en stabiel S-core kern. Hierdoor blijven de deuren vormvast. De panelen zijn vochtbestendig. De deuren zijn FSC en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie.

 

Voor meer informatie over het hele assortiment van Weekamp deuren kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers van Houthandel Looijmans of u kunt een bezoek brengen aan de showroom aan de Kerkendijk 32 te Someren. Of stuur een mail naar verkoop@onthoutons.nl

Bestel NU online op shop.onthoutons.nl