Hout bestellen? Hout in vele soorten en maten

vuren bouwhout

– Bezorgen van hout in heel Nederland
– Hout, deuren en plaatmateriaal bestellen bij één bedrijf
– De meest voorkomende houtsoorten op voorraad

Hout is een opmerkelijk materiaal in vele soorten en maten. Van nature is het mooi, karakteristiek en warm. Daarnaast is het sterk, duurzaam en gemakkelijk te bewerken. Het is dus heel normaal dat mensen hout altijd om zich heen hebben gehad en nog steeds om zich heen hebben.

Een specifieke bijzonderheid is dat het een van de weinige bouwmaterialen is die in de natuur groeit. Terwijl de boom groeit, helpt deze het milieu waarin we leven, door het absorberen van koolstofdioxide en het produceren van zuurstof.

De invloed van hout op het milieu is in het algemeen neutraal, zelfs als rekening wordt gehouden met kap, transport en bewerking. Er is nu meer hout beschikbaar dan een eeuw geleden en die hoeveelheid groeit nog ieder jaar. Bij Houthandel Looijmans kunt u terecht voor o.a. de volgende houtsoorten: Vuren, Grenen,Meranti, Bankiray, Mahonie en ook Steigerhout.

Bestel NU online op shop.onthoutons.nl

Wij kunnen tevens FSC vuren hout in diverse maten uit voorraad leveren. Voor meer informatie over maten en levertijden kunt u contact opnemen met ons kantoor te Someren, tel. 0493-492561.