Ben jij uit het juiste hout gesneden voor de functie verkoop binnendienst en ligt jouw passie bij het adviseren van klanten over alles op het gebied van deuren, vloeren en plafonds in een showroom? Dan willen wij van Onthout ons! graag kennismaken met jou. Vanwege de groei van onze showroom, zijn wij op zoek naar een fulltime:

Commercieel medewerker verkoop binnendienst (deuren) m/v

Functie:

Je voert een eerste gesprek met mogelijke klanten, en bent na de verkoop telefonisch aanspreekpunt over bijvoorbeeld productspecificaties en prijzen. Ook verricht je als verkoper bij de binnendienst  administratieve taken, zoals het administreren van orders en offertes. Je volgt offertes op, ontvangt klanten in de showroom en voert verkoopgesprekken met hen.  Het signaleren van trends in de markt en het meedenken in het uitbreiden en bewerken van de markt zie je als een uitdaging.  Je voelt je helemaal thuis in de wereld van deuren en deurbeslag en vindt het een uitdaging om ons marktaandeel hierin te vergroten.

Wat verwachten we van je:

  • HBO denk- en werkniveau.
  • Enkele jaren ervaring in soortgelijke functie.
  • Werkzaam geweest in de deurenbranche of bouwmaterialenhandel zou fijn zijn.
  • Kennis van deuren, deurbeslag en hang- en sluitwerk is een pre.
  • Je voelt je thuis in de hout- en bouwwereld.
  • Contacten leggen met klanten gaat je makkelijk af.
  • Je bent commercieel, proactief, enthousiast en hebt een flinke dosis discipline.

Je bent communicatief vaardig en hebt overtuigingskracht. Je hebt een zelfverzekerde houding en bent representatief, flexibel en gedreven. Je doet er dan ook alles aan om elke dag succesvol te zijn en jouw targets te behalen.

Wie zijn we:

Onthout ons! is een vooruitstrevende leverancier op het gebied van hout, plaatmaterialen, deuren, vloeren en nog veel meer. Door het snel en op maat kunnen leveren van een groot assortiment, ontzorgen we onze klant. Door innovatief te blijven en te investeren in de toekomst hebben we ons op de kaart gezet. Hiermee verrassen we als houtspecialist heel bouwend Nederland!

Wil je meer weten over wie we zijn, wat we doen  en hoe ons team eruit ziet, kijk dan eens op onze website www.onthoutons.nl.

Onthout jij ons?

Ben jij degene die zich in dit profiel kan vinden? Ben je commercieel ingesteld, denk je in kansen en uitdagingen en voel je je thuis in de houtbranche? Reageer dan vandaag nog!

Mail je sollicitatie inclusief curriculum vitae naar arthur@onthoutons.nl Voor meer informatie over deze functie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Arthur Loomans, tel. 0493-492561/06-20360931.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.