Ben jij uit het juiste hout gesneden voor de functie verkoop binnen-/buitendienst en ligt jouw passie bij houtskeletbouw en alles wat met hout en plaatmateriaal te maken heeft? Dan willen wij van Onthout ons! graag kennismaken met jou. Vanwege de uitbreiding van onze werkzaamheden, zijn wij op zoek naar een fulltime:

Commercieel medewerker verkoop binnen-/buitendienst (HSB) m/v

Functie:

In deze combi functie van commerciële verkoopactiviteiten zowel in de binnen- als de buitendienst ben je verantwoordelijk voor het bewerken van de markt van de Houtskeletbouw. Het verkopen en promoten van ons product de Finnjoist I liggers behoort tot een van je taken. Ons marktaandeel hierin is sterk aan het groeien en dat is de reden dat wij op zoek zijn naar iemand die specialist wordt op dit gebied en deze markt nog verder gaat bewerken.

Het betreft een nieuwe functie in onze organisatie waarbij wij verwachten dat je hier zelf een goede invulling aan gaat geven.  Je voert gesprekken met mogelijke klanten, en bent aanspreekpunt over bijvoorbeeld productspecificaties en prijzen. Je brengt zelf offertes uit en volgt deze ook op zelf op. Het signaleren van trends in de markt en het meedenken in het uitbreiden en bewerken van de markt zie je als een uitdaging.

Wat verwachten we van je:

  • HBO denk- en werkniveau.
  • Enkele jaren ervaring in soortgelijke functie.
  • Werkzaam geweest in de houtbranche of bouwmaterialenhandel.
  • Kennis van hout, plaatmaterialen en isolatiemateriaal is een pre.
  • Je voelt je thuis in de hout- en bouwwereld.
  • Contacten leggen met klanten gaat je makkelijk af.
  • Je bent commercieel, proactief, enthousiast en hebt een flinke dosis discipline.

Je bent communicatief vaardig en hebt overtuigingskracht. Je hebt een zelfverzekerde houding en bent representatief, flexibel en gedreven. Je doet er dan ook alles aan om elke dag succesvol te zijn en jouw targets te behalen.

Wie zijn we:

Onthout ons! is een vooruitstrevende leverancier op het gebied van hout, plaatmaterialen, deuren, vloeren en nog veel meer. Door het snel en op maat kunnen leveren van een groot assortiment, ontzorgen we onze klant. Door innovatief te blijven en te investeren in de toekomst hebben we ons op de kaart gezet. Hiermee verrassen we als houtspecialist heel bouwend Nederland!

Wil je meer weten over wie we zijn, wat we doen  en hoe ons team eruit ziet, kijk dan eens op onze website www.onthoutons.nl.

Onthout jij ons?

Ben jij degene die zich in dit profiel kan vinden? Ben je commercieel ingesteld, denk je in kansen en uitdagingen en voel je je thuis in de houtbranche? Reageer dan vandaag nog!

Mail je sollicitatie inclusief curriculum vitae naar arthur@onthoutons.nl Voor meer informatie over deze functie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Arthur Loomans, tel. 0493-492561/06-20360931.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.