BarnWood: hout met een verhaal

By 19 februari 2016Nieuws

Wij zijn dealer geworden van BarnWood. Hierdoor hebben wij een aantal nieuwe interessante (indoor) producten in ons assortiment die we graag aan u laten zien.

BarnWood

Ziet u ze soms ook staan? Die oude schuren langs de weg of in een weiland. Die schuren vertellen een verhaal. Hebben dingen gezien en meegemaakt die ouder zijn dan wij. De tijd staat in de planken gegroefd. De tijd heeft haar sporen achter gelaten als rimpels in een gezicht. Zo’n plank van die oude schuur kunt u eigenlijk niet weggooien. Daar moet je iets mee. Het verhaal moet verder…

Voordat de plank uiteindelijk bij u is heeft deze al een hele route afgelegd. Na de demontage wordt de plank eerst schoongemaakt en worden de spijkers eruit gehaald. Daarna worden ze op dikte en op kleur gesorteerd. Vervolgens worden ze gedroogd en voorzien van mes en groef. Tot slot worden ze geborsteld en op lengte gesorteerd. Het unieke van de plank met het verhaal wordt echter behouden. Daar letten we scherp op want dat mag niet verloren gaan.

Kijk snel op onze website voor alle informatie over deze nieuwe producten of bezoek onze showroom in Someren. Daar kunnen we u ook het een en ander van BarnWood laten zien.