Bent u op zoek naar een fraaie eyecatcher in uw interieur? Bij Houthandel Looijmans en Venlo Hout hebben we een indrukwekkend aanbod aan Barnwood wagondelen. Met dit schitterende, robuuste kunt u een prachtige (eet)tafel realiseren of andere meubels, een kastplank of foto-achtergrond. Waar u ook aan denkt, met Barnwoord wagondelen geeft u uw huis karakter.

Eiken wagondelen

Deze eiken wagondelen zijn afkomstig uit goederenwagons van de Oostenrijkse spoorwegen en hebben zich onder extreme omstandigheden staande weten te houden. Hierdoor hebben ze die unieke robuuste uitstraling gekregen die mooi past als tafel, keukenblad of kast. De planken zijn terug gedroogd naar 12% omdat ze vaak worden toegepast in een binnen situatie.

De wagonplanken zijn op verschillende manieren te gebruiken. De bovenkant voor een grove en robuuste uitstraling, de onderzijde van de planken voor een robuuste uitstraling maar dan niet al te grof. Verder kun je de planken ook nog schaven, borstelen (met verschillende borstels) en schuren of een combinatie hiervan. Ongeacht hoe je ze bewerkt, de planken krijgen voor iedereen de gewenste unieke uitstraling.

“Onze wagondelen stammen oorspronkelijk uit Oostenrijkse treinstellen”

Houtleverancier van Barnwood wagondelen

Op onze website onthoutons.nl krijgt u een uitstekend overzicht van de mogelijkheden. Houthandel Looijmans en Venlo Hout is een betrouwbare houtleverancier werkend vanuit een klantgerichte benadering. Door het snel en op maat kunnen leveren van een breed en groot assortiment hout, wordt de klant ontzorgd en verrassen wij daarmee als houtspecialist heel bouwend Nederland. Wij zeggen niet voor niets ‘onthout ons’!