Deuren voor Utiliteitsbouw projecten

By 12 maart 2018Nieuws

Kantoorgebouwen + andere bedrijfsgebouwen kortom Utiliteitsbouw. Wanneer u het hele traject van aanbesteding tot en met afhangen van deuren wilt uitbesteden kunnen wij u daar wellicht bij helpen. Deuren zijn het sluitstuk in een bouwproces. Uw bouw nadert de oplevering. Schilders en stoffeerders zijn al volop aan het werk, terwijl onze professionals uw deuren monteren.

Werkwijze

Wij bieden u een totaal concept dat begint bij het adviseren in aanvangsfase, gevolgd door het digitaal inmeten op de bouw,  het bewerken van de deuren, beglazen, transport naar en op de bouwplaats en tot slot de montage van de deuren.

Voordelen

Samen zorgen we ervoor dat het project soepel verloopt. De korte communicatielijnen versnellen het proces en zorgen voor een optimale efficiency en een hoogwaardig eindproduct dat voldoet aan de hoogste eisen. Door de deuren pas in de eindfase van de bouw af te hangen worden de faalkosten verminderd. Omdat de deuren in de fabriek reeds voorzien zijn van alle bewerkingen hoeft op de bouw niet of nauwelijks nog gezaagd of geschaafd te worden. Hierdoor blijft de bouwplaats schoner en worden schoonmaakkosten aanzienlijk beperkt.

Meer weten over wat wij hierin voor uw project kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze collega Rachel Boerekamps. Zij kan u alles vertellen over de mogelijkheden op het gebied van deuren in uw project. Zij is te bereiken op telefoonnummer 0493-492561 of via mail showroom@onthoutons.nl