Skantrae schuifsystemen

Bezoek ook eens onze showroom bij Houthandel Looijmans

schuifsysteem
Een schuifdeur kennen we natuurlijk van de karakteristieke kamer-en-suite. Maar een schuifdeur heeft naast deze sfeervolle uitstraling ook een belangrijk praktisch voordeel. U hoeft immers geen rekening meer te houden met de uitzwaai van de deur, wat vooral in kleine ruimtes een uitkomst kan zijn voor de inrichting. Skantrae biedt diverse systemen voor schuifdeuren.

De schuifdeursystemen zijn te gebruiken met bijna alle deuren uit het assortiment.

Er zijn 3 verschillende schuifsystemen

Bravo schuifsysteembravo

Dit mat zwarte schuifsysteem heeft een unieke uitstraling en is goed te combineren met bijvoorbeeld de Cottage deuren. De rail van dit schuifsysteem is 2 meter lang, wat geschikt is voor een enkele deur.

Echo schuifsysteemoscar

Schuifsysteem voor een enkele deur met een stoere/robuuste uitstraling. Het systeem is geschikt voor een voor-de-wand montage. Wilt u dubbele deuren toepassen, dan bestelt u twee sets.

 

Oscar schuifsysteemecho

Dit systeem is ruimtebesparend en wordt vaak toegepast bij een kamer-en-suite indeling. Het systeem is geschikt voor zowel onderbouw als voor-de-wand montage. Een ideaal instapmodel voor de klusser die het systeem zelf wil wegwerken.

 

 

Meer informatie over levertijden en prijzen kunt u krijgen via ons kantoor te Someren, tel. 0493–492561 of via mail verkoop@onthoutons.nl