Weekamp deuren

Bezoek ook eens onze showroom bij Houthandel Looijmans

deuren
Elk huis kenmerkt zich door z’n sfeer. Binnendeuren worden steeds meer gezien als meubelstuk en vormen een onderdeel van het interieur. Stijl en kleur van de binnendeur bepalen het effect.
De binnendeuren van Weekamp zijn tijdloos. Het materiaal van de deuren is FSC gecertificeerd en voldoet aan de geldende keuringseisen voor bouwmaterialen. Daarnaast is er een breed assortiment beslag en lijstwerk.

Alle Weekamp deurmodellen zijn leverbaar in verschillende designs, perfect passend bij uw interieur. U kunt zelf kiezen voor de profilering en het paneel.

Download hier de brochure van de Icooncollectie 2017. Dit is de collectie voorraaddeuren van Weekamp. Topmodellen, scherpe prijzen en snel leverbaar.

Download hieronder de flyer de industriële deuren van Weekamp deuren

DUURZAAM

S-Core® kern
De deuren zijn opgebouwd uit een combinatie van een vormvaste kern en gladde, vochtbestendige deklagen en panelen. De gelamineerde kern, S-Core® kern, is uniek voor Weekamp. De deuren worden afgewerkt met een gladde witte grondlak. Door het hoogwaardige materiaal en deze afwerking zijn ze uiterst vormvast en kunnen wij maar liefst twaalf jaar garantie bieden.

Veel deuren worden uitgevoerd met een lattenvulling. Door vocht en temperatuur-verschillen kunnen deze latten gaan uitzetten. Hierdoor ontstaan golvende onregelmatigheden in de stijlen en dorpels van de deur. Dit is niet fraai. De deuren van ons zijn voorzien van de S-Core® vulling waar door dit voorkomen wordt.

Voor meer informatie over het hele assortiment van Weekamp deuren kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers van Houthandel Looijmans of u kunt een bezoek brengen aan de showroom aan de Kerkendijk 32 te Someren. Of stuur een mail naar verkoop@onthoutons.nl

Bestel NU online op shop.onthoutons.nl