Even voorstellen: Lars, Marieke en Maartje

By 4 augustus 2017Nieuws

De afgelopen maanden hebben wij 3 nieuwe leuke collega’s mogen verwelkomen in ons Onthout ons! team. 

15 mei jl. is Lars Robben ons team op de werf in Someren komen versterken. Lars is 22 jaar en werkt inmiddels al enkele maanden bij ons en wij zijn erg tevreden over zijn snelle vorderingen en enthousiasme en zijn dan ook super blij met zijn komst. Hij werkt fulltime en is dagelijks te zien in ons magazijn in Someren.

10 juli jl. is Marieke Vlassak ons verkoopteam in Someren komen versterken. Marieke is 30 jaar en heeft al diverse jaren gewerkt in administratieve functies. Zij is niet onbekend met de bouwbranche. Marieke gaat Rachel ondersteunen bij alle verkoopactiviteiten van ons assortiment deuren, vloeren, wanden e.d.  Marieke gaat ook regelmatig op zaterdag werken in de showroom. Zij werkt 22 uur per week en is aanwezig op maandag, donderdag (of zaterdag) en vrijdag.

1 augustus jl. is Maartje Eerden eveneens ons verkoopteam in Someren komen versterken. Maartje is 37 jaar en ook niet onbekend met de bouwbranche. Zij heeft ruime ervaring met werken in commerciële functies bij diverse bedrijven. Maartje gaat samen met Guus, Pascal en Jill onze verkoop binnendienst bemannen. Maartje werkt 31 uur per week en is aanwezig op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag (en af en toe op zaterdag).

Namens ons hele team heten wij Lars, Marieke en Maartje van harte welkom bij Onthout ons! Samen met jullie gaan we verder met het nog verder laten groeien van onze bedrijven.