Keralit Gevelbekleding verkrijgbaar bij Houthandel Looijmans en Venlo Hout

keralit-potdekselpaneel-onthoutons

Profielen voor buitenshuis worden met name gebruikt als gevelpanelen voor het afwerken van gevels, dakkapellen, carports en dakranden. Houthandel Looijmans biedt een aantal soorten waaronder het succesvolle Keralit® systeem.

Keralit® is een duurzaam en milieuvriendelijk gevel- en dakrandsysteem en voldoet zowel aan de richtlijnen van het Bouwbesluit als aan de eisen van het Nationaal Pakket Duurzaam Bouwen (DuBo). De basis is opgebouwd uit gerecycled kunststof. De toplaag bestaat uit het in de bouwwereld zeer bekende Renolit®.

De samenstelling staat garant voor uitstekende eigenschappen zoals kleurechtheid, zeer geringe uitzetting, ongevoeligheid voor kromtrekking onder invloed van zon, vocht of warmte. Keralit® is rottingsvrij en onderhoudsvrij.

Het Keralit® gevel- en dakrandpaneel systeem is verkrijgbaar in 21 kleuren, waaronder diverse houtstructuren. Het assortiment bestaat verder uit een breed pakket hulpprofielen, eveneens afgewerkt in de beschikbare Renolitkleuren.

Bestel NU online op shop.onthoutons.nl

Onderhoudsvrij

– Kleurvast
– Duurzaam
– 6 meter monteerbaar
– Eenvoudig te monteren
– Onzichtbare bevestiging
– KOMO-attest met productcertificaat
– 10 jaar garantie

Voor meer informatie omtrent maten, prijzen en levertijden kunt u contact opnemen met ons kantoor te Someren, tel. 0493-492561.