Natural Cladding verkrijgbaar bij Houthandel Looijmans en Venlo Hout


Houten gevelbekleding op een hoger niveau

Met de exclusieve Natural Cladding lijn tilt u een ontwerp naar een nóg hoger niveau. Het geborstelde oppervlak van het hout creëert diepte in de planken waardoor het gebouw een extra dimensie krijgt. De natuurlijke tinten van dit bijzondere product zorgen voor een stijlvolle en tijdloze uitstraling.

De collectie biedt zes dynamische kleuren die een eigen sfeer met zich meebrengen. Zwart- en grijstinten geven het geheel een moderne en strakke look. Bruinvarianten laten een eigentijdse, warme beleving zien. Alle kleuren passen op een natuurlijke manier bij elkaar dus het is ook mogelijk om te combineren en variëren.

SPECIFICATIES

CE-MARKERING
NaturalCladding is voorzien van een CE-markering en bewijst hiermee dat de fabrikant aan de Europese wet- en regelgeving voldoet en dat de conformiteitsprocedures zijn voltooid.

FOUTVRIJ HOUT
Dit betekent dat NaturalCladding vrijwel geen kwasten of andere gebreken bevat.

BRANDVERTRAGEND
Indien gewenst kan NaturalCladding geleverd
worden met een gecertificeerde brandvertrager
(Brandklasse B-s1, d0).

100% FSC
Met deze certificering is vastgesteld dat NaturalCladding voldoet aan o.a. de vereisten voor goed bosbeheer, die in de FSC standards zijn vastgelegd.

De Natural Cladding is verkrijgbaar in diverse modellen, zoals: zweeds rabat, chanel siding, Rhombus en Board.

Meer informatie over de Natural Cladding en prijzen kunt u krijgen via ons kantoor te Someren. Onze medewerkers van de binnendienst informeren u graag. Zij zijn te bereiken via mail verkoop@onthoutons.nl of telefoon: 0493-492561

Bestel NU online op shop.onthoutons.nl

Wij zijn FSC en PEFC gecertificeerd en leveren dan ook hoofdzakelijk gecertificeerd hout. Wij kunnen veelal direct uit voorraad leveren. Voor meer informatie omtrent maten, prijzen en levertijden kunt u contact opnemen met ons kantoor te Someren, tel. 0493-492561.