Elements gevelbekleding verkrijgbaar bij Houthandel Looijmans en Venlo Hout

elements-plastica-onthoutons

Elements houten gevelbekleding geolied
Elements is een houten gevelbekledingsproduct met de uitstraling van edelhout. Het heeft een bijzonder mooie nerfstructuur die nog eens extra goed uitkomt door de olie waarmee het is bewerkt. Het oppervlak is medium tot fijn gezaagd en bevat nauwlijk knoesten. De planken kunnen blind bevestigd worden en behoeven weinig onderhoud. Elements is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren.
Gemodificeerd hout met de uitstraling van edelhout
Elements gevelbekleding is een natuurlijk houtproduct van Radiata Pine. Het heeft een verticale nerforientatie en is blokverlijmd waardoor de stabiliteit van het hout beter is, het hout minder werkt en oppervlakteschade mindervaak voorkomt. Het hout is gemodificeerd, waardoor het de natuurlijke eigenschappen van hout behoud en de nadelen van hout worden weggenomen. Daarbij heeft het 10 jaar garantie op schimmelvorming en insectenaanvallen.
* FSCĀ® CO10962
* natuurlijke stabiliteit
* oven gedroogd
* duurzaam
* bestand tegen schimmelvorming en insectenaanvallen
* blind te bevestigen
* 10 jaar garantie
Download-button-onthoutons(18)Voor meer informatie en prijzen over deze elements houten gevelbekleding kunt u contact opnemen met ons kantoor te Someren of Venlo of via mail: verkoop@onthoutons.nl

Wij zijn FSC en PEFC gecertificeerd en leveren dan ook hoofdzakelijk gecertificeerd hout. Wij kunnen veelal direct uit voorraad leveren. Voor meer informatie omtrent maten, prijzen en levertijden kunt u contact opnemen met ons kantoor te Someren, tel. 0493-492561.