Facapanel gevelbekleding verkrijgbaar bij Houthandel Looijmans en Venlo Hout

facapanel-platica-onthoutons

Façapanel houten gevelbekledingssysteem heeft een warme en veelzijdige natuurlijke look. Zonder de onvolmaaktheden van hout. Door reconstructie van hardhout zijn de panelen vrij van barsten, scheuren en knoesten.

Façapanel is gemaakt van hardhout uit duurzaam beheerde bossen. Geselecteerd voor optimale duurzaamheid en minimale opname van vocht. Verkrijgbaar in verschillende types, waaronder 2 potdekselpanelen en 2 rabatdelen. Alle types zijn afwerkt met een hoogwaardige acrylaatlak.

* vochtbestendig
* milieuvriendelijk (PEFCTM keurmerk)
* eenvoudige montage
* onderhoudsarm door afwerking met acrylaatlak
* 25 jaar garantie

Eigenschappen

Vochtbestendig
Een eigenschap van hout is dat het werkt bij verandering van de luchtvochtigheid. Façapanel® is echter extreem vochtbestendig.
Milieuvriendelijk
Façapanel® is gemaakt van hardhout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Bovendien worden er tijdens het productieproces geen chemicaliën toegevoegd.
Eenvoudige montage
Façapanel® is te bewerken met standaard gereedschap voor houtbewerking. Afhankelijk van het type worden de panelen gemonteerd met behulp van een Levelock strip of lip/ las verbinding. In combinatie met de bijbehorende koppelstukken en profielen is montage van Façapanel® kinderspel.
Onderhoudsarm
Façapanel® is afgewerkt met hoogwaardige acrylaatlak met een garantie van 10 jaar op de hechting. Dankzij deze lak zijn de panelen tevens vuilafstotend.
Voor meer informatie of prijzen kunt u contact opnemen met onze kantoren te Someren of Venlo.

Wij zijn FSC en PEFC gecertificeerd en leveren dan ook hoofdzakelijk gecertificeerd hout. Wij kunnen veelal direct uit voorraad leveren. Voor meer informatie over maten, prijzen en levertijden kunt u contact opnemen met ons kantoor te Someren, tel. 0493-492561.