Plastica Massief NT verkrijgbaar bij Houthandel Looijmans en Venlo Hout

plasticaNT-onthoutons

Plastica Massief NT biedt alles om te werken in vrijheid én zekerheid in ontwerp en uitvoering. De gevelplaten zijn bijzonder duurzaam en hebben een schitterende uitstraling. Plastica Massief NT is all-in. Inclusief technische ondersteuning, garanties, bevestigingsmiddelen en mogelijkheden voor maatwerk.

Plastica Massief NT zijn gevelbekledingspanelen van hoge kwaliteit, standaard uitgevoerd volgens brandclassificatie Euroklasse B. De gevelplaten hebben een acrylaat toplaag en zijn voorzien van een dubbelzijdig decor. Met Plastica Massief NT heeft u een ruime keuze in kleuren van warme houtdessins, behoudende decoren of juist trendy designs.

– standaard brandclassificatie Euroklasse B
– standaard dubbelzijdig decor
– vijf standaardafmetingen
– standaard acrylaat-toplaag
– bijbehorende bevestigingsmaterialen

Massief NT nieuwe decoren 2015

Wil je meer informatie over deze kunststof gevelbekleding, neem dan contact op met ons kantoor te Someren of Venlo. Zij kunnen u alles vertellen over toepassingsmogelijkheden, afmetingen en prijzen van dit product.

Bestel NU online op shop.onthoutons.nl

Wij zijn FSC en PEFC gecertificeerd en leveren dan ook hoofdzakelijk gecertificeerd hout. Wij kunnen veelal direct uit voorraad leveren. Voor meer informatie omtrent maten, prijzen en levertijden kunt u contact opnemen met ons kantoor te Someren, tel. 0493-492561.