Stap binnen door een deur van Onthout Ons!

De sfeer in uw huis wordt voor een belangrijk deel bepaald door de toegepaste binnendeuren. Ze zijn immers niet voor niets dé zichtbare verbinding tussen alle kamers in het huis. Geen wonder dat veel mensen de binnendeuren zien als een essentieel onderdeel van het interieur. De kwalitatief hoogwaardige binnendeuren van Houthandel Looijmans zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar en onderscheiden zich door hun zorgvuldige afwerking. Doordat we vaak uit voorraad kunnen leveren, zijn de levertijden kort. We bieden topkwaliteit voor een goede prijs en bovendien krijgt u ons deskundige advies in onze sfeervolle showroom er gratis bij!

Binnendeuren van kwaliteitsmerken

Bij Houthandel Looijmans kunt u kiezen uit een omvangrijk assortiment binnendeuren van toonaangevende merken zoals: Houtz, Weekamp, Berkvens deuren, Skantrae en Marmarie deuren. Zo leveren we met Houtz deuren perfect op uw wensen afgestemd maatwerk. Heeft u een speciale wens of droomt u al jaren van een unieke binnendeur? Met Houtz deuren kunnen we uw wensen gegarandeerd vervullen. Of kies voor de mooie en tijdloze collectie van Weekamp. Ze onderscheiden zich door het gebruik van duurzame, FSC gecertificeerde materialen en voldoen aan de geldende keuringseisen voor bouwmaterialen. Daarnaast kunt u kiezen voor een breed assortiment beslag en lijstwerk.

Of wat dacht u van Berkvens deuren? Toonaangevend in deursystemen, met een zeer uitgebreid assortiment producten van topkwaliteit zoals binnendeuren en schuifdeursystemen. Of kijk eens naar de karaktervolle deuren van Skantrae; binnendeuren die geschikt zijn voor iedere toepassing in huis: van keukendeur en badkamerdeur tot slaapkamerdeur of kastdeur. U merkt het; met de topmerken van Houthandel Looijmans moet het wel heel gek lopen als uw favoriete deur er niet bij zit!

Binnendeuren voor elke stemming en elke smaak en elke stijl

Als u in de markt bent voor nieuwe binnendeuren, is dat het uitgelezen moment om alle deuren in uw huis te vervangen. Bij Houthandel Looijmans kunt u kiezen uit een ruim assortiment van binnendeuren in alle soorten en maten. Denk hierbij aan hoge binnendeuren, afgelakte binnendeuren, kunststof binnendeuren, grenen binnendeuren, bovenlicht binnendeuren, luxe binnendeuren of juist een standaard binnendeur. In onze sfeervolle showroom met deuren hebben wij diverse mogelijkheden gepresenteerd. Kom daarom gerust langs voor inspiratie!

Kies in ieder geval de deur die het beste past bij uw persoonlijke wensen. Zo kan een binnendeur ook met glas worden gemaakt. Kies de stijl die het beste past bij uw smaak en de rest van het interieur. Als de gewenste binnendeur is gevonden, is het bij Houthandel Looijmans mogelijk om de binnendeur op maat te laten maken.

Nieuwe binnendeuren doen wonderen voor uw interieur

Wij hebben naast verschillende merken ook verschillende stijlen deuren in ons assortiment. Zo kunt u kiezen voor een deur met een landelijke uitstraling, een deur met glas, een klassieke deur of juist een moderne. Wij adviseren om een deur te kiezen die past bij de uitstraling van zowel de binnenkant als de buitenkant van het huis. Welke stijl u ook kiest, bij Houthandel Looijmans helpen we u bij de keuzen van een kwalitatief hoogwaardig product.