Luxe binnendeuren

Om de sfeer in huis te bepalen zijn binnendeuren zeer bepalend. Het is tenslotte dé verbinding tussen alle kamers in het huis. De binnendeuren van Houthandel Looijmans zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar en zijn van hoge kwaliteit. Doordat we vaak uit voorraad kunnen leveren, zijn de levertijden kort. We bieden topkwaliteit voor een scherpe prijs en bovendien krijgt u ons deskundige advies in onze prachtige showroom.

Type binnendeuren

Kiest u voor nieuwe binnendeuren? Het is de uitgelezen mogelijkheid om alle deuren in het huis te vervangen. Bij Houthandel Looijmans kunt u kiezen uit een ruim assortiment van binnendeuren, denk hierbij aan: hoge binnendeuren, afgelakte binnendeuren, kunststof binnendeuren, grenen binnendeuren, bovenlicht binnendeuren, luxe binnendeuren of juist een standaard binnendeur. Alles is mogelijk!

Kies de deur die het beste past bij uw persoonlijke wensen. Zo kan een binnendeur ook met glas worden gemaakt. Kies de stijl die het beste past bij uw smaak en de rest van het interieur. Als de gewenste binnendeur is gevonden, is het mogelijk om de binnendeur op maat te maken.

Binnendeuren stijlen

Wij hebben naast verschillende merken ook verschillende stijlen deuren in ons assortiment. Zo kunt u kiezen voor een deur met een landelijke uitstraling, een deur met glas, een klassieke deur of juist een moderne. Wij adviseren om een deur te kiezen die past bij de uitstraling van zowel de binnenkant als de buitenkant van het het huis. Welke stijl u ook kiest, in onze showroom hebben wij alle stijlen staan