Gevelbekleding bij Houthandel Looijmans

Geef uw woning een geheel eigen karakter met een gevelbekleding die speciaal voor uw huis op maat wordt gemaakt. Ook hier geldt: u kunt het zich zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Dankzij onze ruime sortering en het gebruik van milieubewuste materialen, is de gevelbekleding van uw huis bij Houthandel Looijmans in veilige handen. Of u uw huis nu juist een landelijke uitstraling wilt geven of gaat voor een moderne look, met de houten gevelbekleding die bij Houthandel Looijmans leverbaar is met verschillende afwerkingsmogelijkheden, zit u altijd goed. Zo is een nieuwe gevelbekleding een schitterende oplossing voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

De vele mogelijkheden met gevelbekleding

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten gevelbekleding, elke met hun eigen specifieke eigenschappen en kenmerken. Zo leveren we Dumowood, de beste oplossing voor degene die een milieubewuste keuze wil maken doordat er alleen naaldhoutsoorten worden gebruikt die afkomstig zijn uit PEFC gecertificeerde bossen. Dus niet alleen mooi maar ook milieubewust! Daarnaast voeren we gevelbekleding van topfabrikant Natural Cladding waarmee u elke gevelontwerp naar een hoger plan tilt of kant-en-klare gevelprofielen van thermisch Naaldhout. Denk ook eens aan de Plastica geveldelen met een breed assortiment totaaloplossingen voor in- en exterieur, Zweeds Rabat of de makkelijk te verwerken oplossingen van Rockpanel. Deze zijn niet alleen kostenbesparend maar vooral ook esthetisch aantrekkelijk.U merkt het: bij Houthandel Looijmans en Venlo Hout is de keuze haast oneindig en leverbaar in vele kleuren en designs zodat je je creativiteit de vrij loop kunt laten.

Duurzaam en verfrissend; de gevelbekleding van Houthandel Looijmans

Indien u kiest voor nieuwe gevelbekleding, kiest u voor een nieuwe, verfrissende uitstraling van uw woning. Daarnaast is het plaatsen van houten gevelbekleding een duurzame verbouwing door de isolerende en beschermende werking. Uw woning wordt volledig getransformeerd en krijgt een nieuwe uitstraling die precies bij u past met nieuwe gevelbekleding. Sommige mensen kiezen ervoor om de gehele gevel te bekleden, terwijl andere mensen slechts een gedeelte van de gevel bekleden. Door het uitgebreide aanbod van het soort bekleding zijn er veel soorten gevels mogelijk. Elke soort bekleding heeft zijn eigen charme en uitstraling.

Minder onderhoud door gevelbekleding

Een prettige bijkomstigheid van gevelbekleding is dat u minder onderhoud heeft aan de gevel. Door de beschermende werking wordt de gevel weerbestendig, dit houdt in dat er geen aanslag of vervuiling op de gevel komt. Hierdoor hoeft de gevel minder vaak te worden gereinigd. Houten gevelbekleding moet weliswaar periodiek worden voorzien van een nieuwe laag verf, maar beschermt ook uw originele gevel. Hierdoor wordt de levensduur van deze gevel verlengd.

Afwerking zoals u wenst met de geveldelen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de afwerking van de houten geveldelen. Kiest u bijvoorbeeld voor zwarte gevelbekleding van hout voor een chic accent van uw huis, schuur of bijgebouw. Of ga voor een moderne look met een gevelbekleding van eiken houten latten. Welke keuze u ook maakt, bij Houthandel Looijmans kunt u op uw gemak de verschillende mogelijkheden bekijken. In onze showroom adviseren wij u graag zodat u een bewuste keuze maakt!