Keuken- en woonkamer inspiratie

Wel eens nagedacht over een metamorfose van uw keuken of woonkamer? Met onze houtoplossingen weet Houthandel Looijmans een compleet andere look te bewerkstelligen waardoor uw interieur een enorme boost krijgt op het gebied van uitstraling en sfeer. Denk aan een houten dakconstructie die het ontwerp van de belangrijkste verblijfsruimtes in uw huis enorm opwaardeert. Of ga voor fraaie, houten kozijnen die uw interieur op slag doen veranderen in een warme, sfeervolle ruimte. Of kies voor houten plafond- of vloerdelen. In onze showroom aan de Kerkendijk 32 in Someren kunnen wij u op dit gebied heel veel laten zien. Laat u dus gerust inspireren door de mogelijkheden en adviseren door onze medewerkers.

Een houten dakconstructie van Houthandel Looijmans

Een houten dakconstructie in uw keuken of badkamer is een aanwinst voor elk interieur. De unieke samenstelling maakt dat het een sieraad is die op maat voor uw woonkamer- of keuken wordt geproduceerd. Doordat de balken van bijvoorbeeld eiken of vuren in het zicht blijven en daarmee de dakconstructie zichtbaar is, geeft dit een zeer ruimtelijk gevoel in uw keuken of woonkamer.

Houten kozijnen in uw woonkamer voor een warme sfeer

Met houten kozijnen in uw woonkamer of keuken kiest u voor sfeer, warmte en een natuurlijke uitstraling van de ruimte. Kies voor eiken, vuren of een van de vele andere soorten. Uw interieur krijgt beslist meerwaarde met op maat gemaakte kozijnen van hout.

Laat hout de sfeer in uw keuken of woonkamer vervolmaken

Met bijvoorbeeld houten plafondpanelen zijn verkrijgbaar in diverse moderne structuren. Toepasbaar in vrijwel elk interieur en voor ieder wat wils. De plafondpanelen geven uw interieur een fraaie uitstraling, zijn onderhoudsarm en indien nodig eenvoudig te reinigen: de ideale plafondafwerking. Of wilt u een echt unieke sfeer in uw ruimte? Denk dan eens aan Teakwall 3d wandpanelen van Houthandel Looijmans en Venlo Hout. Het zijn stijlvolle, handgemaakte wandpanelen die passen in elk interieur en in elke ruimte. Ze vormen een ware eyecatcher met een sfeervolle uitstraling doordat elk paneel van Teakwall anders is. De reden hiervan ligt in het feit dat het allemaal met de hand gemaakt wordt. Ze worden gemaakt uit gerecycled teakhout afkomstig van oude javaanse huizen en vissersboten. Hierdoor is geen wand hetzelfde!