Multifunctioneel toepasbaar: hout van Houthandel Looijmans

Waar past hout eigenlijk niet? Het is een veelzijdig en natuurlijk product dat zich leent voor talrijke toepassingen. Op deze pagina hebben we er een aantal voor u op een rijtje gezet. Zo maar een greep uit de onbegrensde mogelijkheden van toepassingen met hout. Want of het nu gaat om een houten dakconstructie, een terrasoverkapping, een vlonder, pergola, erfafscheiding, kozijnen, wanddelen, plafonddelen of gevelbekleding, met hout is vrijwel alles mogelijk! Zit uw idee er niet bij? Geen probleem! Wij helpen u graag bij het zoeken naar een passende oplossing.

Uw idee, ons hout

Wie droomt er nou niet van een keuken die precies voldoet aan je wensen? Een tuin met een terrasoverkapping waar je tot in de kleine uurtjes kunt genieten? Een prachtig begroeide pergola of een schitterende gevelbekleding die uw huis een compleet nieuwe uitstraling geeft? Wat uw idee ook is, bij Houthandel Looijmans en Venlo hout denken wij graag mee om uw idee om te zetten in een constructie die wordt gebouwd met de beste houtsoorten. Kom daarom gerust met uw (tuin) architect naar onze showroom in Someren. Daar vind u volop inspiratie en houtsoorten die geschikt zijn voor vele toepassingen in uw huis, tuin of bijgebouw. Onze medewerkers helpen u graag op weg.

Wat kan er eigenlijk niet met hout? Voorbeelden genoeg!

Met een houten constructie kiest u voor sfeer, karakter en een natuurlijke uitstraling. U transformeert een oude schuur om tot prachtige garage met een nieuwe dakconstructie uitgevoerd in hout. Niet alleen stoer en robuust maar ook een plaatje om te zien. Met hout maakt u alles mooier. Of het nu gaat om eikenhouten kozijnen, een tuinstel van steigerhouten planken, een nieuwe gevelbekleding of nieuwe binnendeuren van hout, bij Houthandel Looijmans hebben we alles in huis om uw dromen in hout te verwezenlijken.

Houthandel Looijmans verricht wonderen met hout

Doordat we vrijwel alle houtsoorten uit voorraad kunnen leveren, kunt u snel aan de slag om uw plannen concreet te maken. Uiteraard vinden wij maatschappelijk verantwoord ondernemen minstens zo belangrijk. Daarom zijn wij FSC en PEFC gecertificeerd en leveren we dan ook hoofdzakelijk gecertificeerd hout. Laat u geheel vrijblijvend inspireren in onze showroom in Someren. We kunnen u hier een veelvoud van toepassingen laten zien waardoor we u nog enthousiaster maken voor een toepassing in hout. Houthandel Looijmans staat graag voor u klaar!