Een terrasoverkapping van hout: een droom die bij Houthandel Looijmans werkelijkheid wordt

Een houten terrasoverkapping is de kroon op uw huis. Ziet u zichzelf al zitten op een mooie zomeravond onder uw eigen overkapping? Houthandel Looijmans maakt op dit gebied al uw dromen waar. Wij leveren sfeeroverkappingen, serres, buitenwoonkeukens of poolhouses. Het zijn zo maar een paar grepen uit de mogelijke toepassingen. Laat u inspireren!

Een sfeeroverkapping van hout

Het Hollandse klimaat is bij uitstek geschikt voor een overkapping. Is het koud, dan zit je heerlijk beschut. Is het warm, dan geeft de overkapping precies de schaduw die je zoekt. Bij Houthandel Looijmans maken we een houten overkapping bovendien exact op maat zodat deze precies past bij het ontwerp van uw huis of tuin. Door ons enorme assortiment tuinhout die wij bovendien dikwijls rechtstreeks uit onze voorraad kunnen leveren, kunnen we elke wens vervullen. Van geïmpregneerd tuinhout tot bankirai of nieuwe of gebruikte steigerplanken. Vlonderplanken of rabatdelen, wat u maar wilt, Houthandel Looijmans levert het. Op maat gesneden, speciaal om uw dromen te verwezenlijken.

Een houten dakconstructie van uw garage of tuinhuis

Stelt u zich eens voor….u komt terug van een lange werkdag en u parkeert uw auto onder een prachtige carport voorzien van een op maat gemaakte dakconstructie. Houthandel Looijmans denkt graag met u mee om dromen te verwezenlijken.  Zo kunt u denken aan een balkenconstructie waarbij het dakbeschot is uitgevoerd met Mahonie hout. In onze showroom in Someren hebben we meerdere heel veel mogelijkheden en oplossingen ter inspiratie. Laat u verrassen!