Morgo Bouwfolies bij Houthandel Looijmans en Venlo Hout


Profol L

Algemeen
Profol L is een gewapende polyethyleenfolie opgebouwd uit 3 lagen. De beide buitenste lagen bestaan uit een polyethyleen folie en hiertussen wordt een polyethyleen wapening via het zogeheten Hot-melt systeem ingesmolten. Het voordeel van Profol L is de combinatie van een lichte gewapende heldere folie met hoge mechanische eigenschappen.

Eigenschappen
Profol L is waterdicht en heeft een zeer hoge treksterkte van gemiddeld 325 N/5cm in combinatie met een hoge rek en een UV stabliteit zorgen deze eigenschappen ervoor dat Profol L zich zeer positief onderscheidt van andere producten.

Toepassing
Profol L kan worden toegepast voor zeer veel doeleinden. Door de hoge mechanische eigenschappen en de heldere uitvoering kan het zeer goed worden gebruikt als tijdelijke afdekking maar ook als dampscherm of onder betonvloeren vindt het product een goede toepassing. Door een laag gewicht per m2 en dus ook per rol is Profol L gemakkelijk te verwerken in het werk, het is zaagbaar en zeer gemakkelijk te versnijden.

Morgofol 125 WG

Algemeen:
MorgoFol 125 WG is een uit 3 lagen opgebouwde dampdoorlatende folie voor toepassing in wanden en daken. Gezien de geringe mate van dampdoorlaat is het van groot belang dat er een juiste bouwfysische opbouw wordt gekozen. MorgoFol 125 WG onderscheidt zich van andere folies door de zeer hoge treksterkte in zowel lengte als breedte.
MorgoFol 125 WG is standaard 2 jaar UV gestabiliseerd.

 

 

Morgovent 120

MorgoVent 120 is een 3-l
aags vlies bestaande uit twee geotextielen en een ‘high breathable
film’ met een gewicht van 115 gram. De MorgoVentfolie mag rechtstreeks op het dak worden aangebracht, indien het een zachte ondergrond betreft (bijv. isolatiemateriaal). Door de ‘lichte’ uitvoering is het nl. niet wenselijk dat er op de folie/dakbeschot gelopen wordt. Indien belopen van dakbeschot wenselijk is, na aanbrengen van de folie, adviseren wij u de MorgoVent 150.

Meer informatie omtrent prijzen en toepassingen van deze folies kunt u verkrijgen via ons kantoor te Someren of Venlo of via mail verkoop@onthoutons.nl

Bestel NU online op shop.onthoutons.nl