Kingspan Dakelementen bij Houthandel Looijmans en Venlo Hout

kingspan-onthoutons

Dak isolatie

De bouwmarkt is continue in ontwikkeling. Veranderende klantenwensen, groeiende veiligheidseisen en het steeds sneller en gemakkelijker  te verwerken producten.

Kingspan dakelementen is daarom voortdurend in overleg met vertegenwoordigers van alle marktdisciplines met het doel om betere producten met aantoonbare meerwaarde te ontwikkelen.
En wij willen u op de juiste manier ondersteunen waardoor u bij uw doelgroepen optimaal rendement kunt behalen.

Op het hellende dak zet Kingspan Unidek de standaard

Als bedenker van het sandwich element heeft Kingspan Unidek jarenlang de standaard bepaald met een uitgekiend assortiment voor alle denkbare toepassingen.

Met de gepatenteerde Unidek Aero geeft Unidek het sandwich element een extra dimensie. Deze nieuwe generatie dakelementen hebben geïntegreerde verstijvers wat ongekende voordelen biedt. Met de Unidek Aero zijn grote overspanningen mogelijk, is de montage veel sneller te realiseren en kan binnen één dikte verschillende Rc-waardes worden geleverd. De verstijvers bieden bovendien de mogelijkheid om, zowel aan de buitenzijde (bijvoorbeeld de Unidek SolarTherm met Nefit zonnecollector) als aan de binnenzijde (aantrekkelijk voor de bewoners), accessoires te bevestigen.

Naast de Unidek Aero completeren de vertrouwde Unidek Kolibrie het brede programma met Rc-waardes tot op passiefhuis niveau.

Voor meer informatie omtrent het gehele assortiment van Kingspan Unidek verwijzen wij u naar de website www.kingspanunidek.nl .

Houthandel Looijmans en Venlo Hout kunnen het gehele assortiment van Kingspan Unidek leveren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor in Someren of Venlo.