Polyonda polycarbonaat golfplaten bij Houthandel Looijmans

polycarbonaat-onthoutons

Polyonda polycarbonaat golfplaten gegolfd en meerwandig gegolfd

De Polyonda®-golfplaat is ontwikkeld voor gegolfde daken (177/51) waar grote lichttransmissie en stevigheid primeren. Onder andere voor industriebouw, stallen, loodsen en binnenpistes. Polyonda® is gemaakt uit meerwandig polycarbonaat met gecoëxtrudeerde uv-bescherming aan de buitenkant. De specifieke structuur van de plaat biedt een uitgesproken stevigheid en impactweerstand. De uiteinden van de plaat zijn dichtgelast en moeten niet afgekleefd worden. De Polyonda®-platen weerstaan hagelinslag.

De voordelen:polycarbonaat1

  • Thermisch en isolerend:  Polyonda® biedt een oplossing voor lichtdoorlatende stroken in gegolfde daken.  Zo geniet u niet alleen van het diffuse daglicht in uw gebouw. De 3-wandige Polyonda®-platen isoleren ook beter dan massieve platen.
  • Slagvast: De meerwandige gegolfde polycarbonaatplaten zijn 250x slagvaster dan glas. Met hun gegolfde vorm en inwendige structuur presteren de Polyonda®-platen uitstekend qua stevigheid en impactweerstand (hagel).
  • Hoge lichttransmissie: De Polyonda® -platen hebben een lichttransmissie van 80% in heldere uitvoeringen 68% in opale uitvoering. Bovendien zijn de twee versies 100% uv-stabiel.
  • Ruime toepassingsmogelijkheden: De Polyonda®-golfplaten worden gebruikt voor dak- en gevelbekleding, zowel in industriële als in agrarische bouw. De platen doven zichzelf bij brand.
Download hier de algemene informatie over deze platen.
brochure Polyonda polycarbonaat golfplaten

Informeer voor de mogelijkheden en prijzen bij een van onze medewerkers van Houthandel Looijmans, tel. 0493-492561 of via mail verkoop@onthoutons.nl