Skylux lichtkoepels bij Houthandel Looijmans

lichtkoepel-onthoutonsSkylux lichtkoepels

Wij zijn dealer geworden van Skylux lichtkoepels.

Er zijn diverse modellen op bestelling verkrijgbaar.

De voordelen van natuurlijk daglicht
1. U bespaart energie want natuurlijk daglicht is gratis.
2. U krijgt meer licht binnen voor een hogere productiviteit.
3. Natuurlijk egaal licht creëert ideale, veilige werkomstandigheden.
4. De verbeterde isolatie is zuinig voor het milieu en uw budget.

KOEPEL MET SUPERISOLERENDE BEGLAZING

lichtkoepel7Het Skylux® Window raam kan in om het even welke nieuwe of reeds bestaande realisatie toegepast worden. Het Skylux® Window raam wordt gecombineerd met alle koepels en opstanden uit het Skylux® gamma: van enkelwandig tot vijfwandig of de superisolerende
EP lichtkoepel. Zo bepaalt u zelf de isolatiewaarde tot Ug 0,51 W/m².K.
De Skylux® Window is beschikbaar in vaste of elektrisch opengaande uitvoering met ingebouwde motor.

 

 

SUPER ISOLERENDE EP® KOEPEL

lichtkoepel3De Skylux-EP® staat voor “Energy Profit”. Met de Skylux-EP® 10 (zeswandige koepel) haalt u een Ug-waarde van 1,2 W/m2.K of met de Skylux-EP® 16 (negenwandige koepel) haalt u een Ug-waarde van 0,85 W/m2
.K . Beide koepels zijn een volwaardig isolerend
element in uw dakconstructie. Skylux-EP® biedt een pasklaar antwoord voor de EPB-regelgeving waaraan nieuwe bouwaanvragen moeten voldoen (EPB = Energie Prestatie en Binnenklimaat).

 

 

HEATSTOP® PC KOEPEL

lichtkoepl6De Heatstop PC koepel is zonwerend en tegelijk slagvast. De infraroodstralen van de zon worden voor het grootste deel weerkaatst.
Hierdoor wordt de opwarming minimaal. Doordat de slagvastheid van polycarbonaat 250 keer hoger is dan die van glas, is de Heatstop PC koepel volledig inbraakwerend. De Heatstop PC koepel wordt steeds geleverd met “one-way” anti-inbraakschroeven.

 

 

PANTSERKOEPEL
pantserkoepel

De grondstof polycarbonaat of PC levert een uitstekende weersbestendigheid, een duurzame optische kwaliteit en een uitzonderlijke
slagvastheid en inbraakwerend. Alle schalen zijn massief en minstens 3 mm dik. De slagvastheid van polycarbonaat is opmerkelijk: nagenoeg 250 keer hoger dan die van glas, dus praktisch onbreekbaar. De Skylux®-pantserkoepel is volledig inbraakwerend. Het terugschroeven van de “one way”-schroef is onmogelijk door het unieke anti-inbraakconcept. De dubbele afdruipflens zorgt voor extra stevigheid en een bijkomende waterkering.

 

ACRYLAAT KOEPEL
lichtkoepl4

Helder acrylaat of PMMA (polymethylmetacrylaat) is een erg transparante kunststof. Acrylaat is slagvast en volledig bestand tegen uvlicht.
Er treedt dus geen verkleuring of verlies van lichttransmissie op in de loop van de tijd. De slagvastheid van acrylaat is 10x hoger dan die van glas met een vergelijkbare dikte. De acrylaat lichtkoepel wordt standaard voorzien van de gele inbraakvertragende klipdop.

 

 

TIP:
3-wandige koepels isoleren 35% beter dan dubbelwandige lichtkoepels.

 

Download hier de brochure voor nog meer tips en informatie:
Skylux lichtkoepels brochure

Download hier de DOP:
N-Dop-Skylux-iDome

Informeer voor de mogelijkheden en prijzen bij een van onze medewerkers van Houthandel Looijmans, tel. 0493-492561 of via mail verkoop@onthoutons.nl