Slimfort Gevelisolatie bij Houthandel Looijmans en Venlo Hout

slimfort-isobouw-onthoutons
Slim, snel en voordelig isoleren met nieuw gevel-isolatiesysteem van IsoBouw

De huidige methode om een gevel te isoleren bij droge gevelbekleding is zeer arbeidsintensief.
Het proces bestaat uit het maken en uitvlakken van een houten raamwerk, het klemmen van minerale wol tussen het raamwerk, het plaatsen van folie, het bevestigen van houten regels en vervolgens de afwerking met gevelbekleding. Het werk is zeer specialistisch en moet zorgvuldig uitgevoerd worden om faalkosten te voorkomen. Een goed functionerende ventilatie achter de gevelbekleding is essentieel voor de levensduur van de constructie. Hier gaat het vaak mis. Het gevolg: Een wegrottende constructie.
Het plaatsen van isolatie tussen het houten raamwerk betekent bovendien het inbouwen van koudebruggen waardoor gewenste isolatiewaarden vaak niet worden behaald.

Met de introductie van SlimFort® door IsoBouw behoren deze tekortkomingen tot het verleden. SlimFort® is een nieuw gevelisolatiesysteem voor gevels die met esthetische beplating worden afgewerkt.

Met de gepatenteerde SlimFort® isolatieplaten kan de gehele gevelconstructie in slechts 3 simpele verwerkingsstappen gerealiseerd worden:
1 SlimFort®-platen vastschroeven
2 houten stelwerk plaatsen
3 gevelbekleding monteren.

Het meest kenmerkende aan SlimFort® zijn de vier geïntegreerde metalen beugels. Dankzij deze beugels kan het systeem eenvoudig en snel gemonteerd worden en ontstaat er een aaneengesloten isolatielaag zonder koudebruggen. Het stellen van het houten regelwerk wordt kinderlijk eenvoudig en de essentiële ventilatie wordt zonder extra handelingen automatisch gerealiseerd.

SlimFort® onderscheidt zich niet alleen door de eenvoudige en snelle verwerkbaarheid en het hoge kwaliteitsniveau. SlimFort® bespaart ook aanzienlijk op de investeringskosten. Naast de lagere verwerkingskosten is de houtbehoefte 50 tot 75% minder. Een folie is al helemaal overbodig.

SlimFort® is leverbaar met de RC-waarden 2.5, 3.5 en 5.0.

Wij zijn dealer van dit gevelisolatiesysteem van Isobouw. Voor meer informatie over toepassingen, prijzen e.d. kunt u contact opnemen met ons kantoor te Someren, tel. 0493-492561 of via mail  verkoop@onthoutons.nl

Download-button-onthoutons(18)

Stap 1: Slimfort platen vastschroeven
Stap 1: Slimfort platen vastschroeven

Stap 2: houten stelwerk plaatsen
Stap 2: houten stelwerk plaatsen
Stap 3: gevelbekleding aanbrengen
Stap 3: gevelbekleding aanbrengen.

Bestel NU online op shop.onthoutons.nl