Steenwol isolatiemateriaal bij Houthandel Looijmans en Venlo Hout

rockwool-isolatie-onthoutonsDe Rockwool Group is wereldwijd marktleider in steenwolproducten. Als toonaangevend speler in de isolatiemarkt levert Rockwool duurzame oplossingen voor energie-efficiënte en brandveilige gebouwen, met een optimale geluidswering en klimaatbeheersing. Daarnaast biedt de groep oplossingen voor sectoren als industrie, glastuinbouw, petrochemie en scheepsbouw.

Houthandel Looijmans is dealer van dit product, voorradig zijn een aantal gangbare diktes steenwol en spijkerflensdekens. Grote partijen en andere producten op aanvraag.

Bestel NU online op shop.onthoutons.nl

BouwPlaat 210 is een lichte en veerkrachtige steenwol isolatieplaat voor de isolatie van een houten constructie en voor het isoleren van wanden met een houten of metalen structuur. De plaat voorkomt warmteverlies, helpt energie te besparen en draagt bij aan de duurzaamheid van een gebouw. Verder verbetert deze isolatieplaat de geluidsisolatie en vermindert zo geluidsoverlast.
TOEPASSING
BouwPlaat 210 is geschikt voor thermische, geluidsisolerende en brandwerende vulling in metalen en houten binnenwanden of voorzetwanden en isolatie van hout, wand- en plafondconstructies.

Download-button-onthoutons(18)

SpijkerflensDeken 123 is een volledig omhulde steenwol isolatiedeken (isolatieplaat op rol) die aan één zijde voorzien is van een brandveilig, dampremmend en luchtdicht aluminiumlaminaat en aan de andere zijde voorzien is van dampopen papier. Door de volledige bekleding is deze deken zeer prettig te verwerken. De deken is in de lengterichting voorzien van draadversterkte spijkerflenzen (gepatenteerd).
Er is ook een variant zonder dampopen papier verkrijgbaar, de SpijkerflensDeken 118.
TOEPASSING
SpijkerflensDeken 123 is geschikt voor dakisolatie en vloerisolatie, in het bijzonder voor thermische isolatie van verdiepingsvloeren en daken, waarbij een verdere afwerking naderhand plaatsvindt.

Deze video helpt u bij het isoleren van een hellend dak met de SpijkerflensDeken van ROCKWOOL:

Download-button-onthoutons(18)