Kernwaarden Onthout ons! in beeld

By 4 juli 2019Nieuws

Afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met het opnieuw in kaart brengen van de missie/visie van Onthout ons! Wij zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid en dat heeft ons doen besluiten om onze missie weer eens goed onder de loep te nemen. Wie zijn wij nou eigenlijk en waar staan wij voor.

Hieruit is onze nieuwe missie/visie uit ontstaan.

Missie/visie

Het bewust en duurzaam omgaan met natuurproducten is in ieders belang. Ons familiebedrijf heeft passie voor hout. Wij beschikken over ruime voorraden gecertificeerd hout en plaatmateriaal.

Het naar wens op maat maken met moderne machines is wat we graag voor u doen. Bovendien kunt u, eventueel samen met interieurstylist of architect, in onze showroom volop inspiratie opdoen. Onze vakbekwame medewerkers zorgen altijd voor een gedegen advies ook op het gebied van gevelbekleding en deuren. Wij willen samen met u als klant trots zijn op uw projecten.

Onthout ons!…..voor het unieke verschil.

Kernwaarden:

  1. Klantgericht ; persoonlijk contact meedenkend in uw wensen en behoeften.
  2. Duurzaam ; gecertificeerd breed en diep assortiment duurzame producten.
  3. Toegevoegde waarde ; op maat bewerkingen van hout en plaatmateriaal.
  4. Snelheid ; grote voorraad, snelle levertijden en korte communicatielijnen.
  5. Advies ; vakbekwame medewerkers, specialisten in hout en plaat.
  6. Laagdrempelig ; persoonlijk contact met oprechte interesse in de klant.
  7. Bij de tijd; verzorgd bedrijf met een uitgebreid hedendaags machinepark.

Bovenstaande kernwaarden hebben wij vervolgens prachtig in beeld laten brengen door Chris van Seggelen van Vier Hoog Creatief Buro in Someren.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden en dat vonden wij ook na het zien van de afbeeldingen die Chris gemaakt heeft. Dit is dus wie wij zijn en waar wij voor staan. ONTHOUT ONS! klaar voor de toekomst.