Ik ben Arthur Loomans en pas 57 jaar. Ik woon in Asten , ben getrouwd met Ellen en heb een zoon (Bart)van 30 en een dochter( Inge) van 28. Mijn hobby’s zijn fietsen en reizen.

Na 7 jaar als leraar in het onderwijs te hebben gewerkt ben ik in 1987 begonnen als verkoper binnendienst bij Jongeneel in Eindhoven. Na 3 jaar ben ik de buitendienst in gegaan en heb ik met name in de oostkant van Eindhoven klanten bezocht. Daarna heb ik nog een aantal jaren als verkoopleider gewerkt bij Jongeneel en ben ik in 2009 overgestapt naar zusterbedrijf Houthandel van Dooren in Valkenswaard, waar ik als manager de leiding had over de verkoop en schaverij.

Na overname van Houthandel Delen in Geldrop in 2014 zijn we naar Geldrop verhuisd en gingen we verder onder de naam Heuvelman Hout. Mijn functie van verkoopleider kwam onlangs te vervallen en hierna heb ik contact met Marcel opgenomen, omdat ik een vacature op LinkedIn zag staan. Al na het eerste gesprek was ik enthousiast en in het tweede gesprek bleek dat we een match hadden . Ik ben blij dat ik op 1 juli mag beginnen bij mijn bijna naamgenoot.

Ik heb er ontzettend veel zin in. Mijn eerste indrukken over de mensen en het bedrijf zijn erg positief . Het voelt als een warm bad.

Ik kijk ernaar uit om u snel (weer) te zien en te spreken.

Tot snel ! Groeten Arthur

 0493-492561

 06-20360931

arthur@onthoutons.nl