Als u op zoek bent naar hout of plaatmateriaal, dan moet het wel heel gek lopen als wij het niet op voorraad hebben. Met meer dan 250.000 producten die wij uit ons eigen magazijn kunnen leveren, is er op het gebied van hout geen vraag die wij onbeantwoord kunnen laten. Overtuig u zelf op onze site, www.onthoutons.nl

Zo kunt u bijvoorbeeld SVK dubbel geperste Neptunus golfplaten bestellen die behoren tot de beste wat er momenteel op de markt te vinden is. Deze duurzame en extra sterke vezelcement golfplaten bevatten zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige vezels en beschermen zo het dak tegen de meest extreme weersomstandigheden. Neptunus is de beste golfplaat voor uw comfort en veiligheid; dé dakoplossing bij uitstek voor het bouwen en renoveren van stallen, industriegebouwen, hallen, opslagruimten en andere bouwwerken. Op onthoutons.nl zijn ze slechts een muisklik van u verwijderd!

“Hout & plaatmateriaal kopen? Houthandel Looijmans & Venlo Hout. ‘Onthout ons’!”

Online hout bestellen, eenvoudig en snel

Vaak weet u precies wat u nodig heeft. Daarom is snel en online bestellen heel efficiënt. Komt u er even niet uit, dan kunt u eenvoudig chatten met een van onze medewerkers. Uiteraard is bellen ook mogelijk. Als u vandaag bestelt, is uw opdracht overmorgen al in huis. We bezorgen de producten gratis bij een minimale besteding van € 545,-. Betalen gaat eenvoudig online via uw eigen bank. Kortom, hout bestellen op onthoutons.nl is snel, simpel en veilig. Ontdek het zelf!

Showroom Someren

In onze Showroom in Someren voeren wij topmerken deuren Weekamp deuren, Skantrae deuren, Marmarie deuren, Houtz deuren en Berkvens deuren.

> Lees verder

Showroom Venlo

Bij Onthout Ons in Venlo kunt u terecht voor al uw hout, plaatmateriaal, deuren, vloeren, plafonds en isolatie. Loop vrijblijvend eens binnen in onze showroom.

> Lees verder