Houthandel Looijmans
De houtspecialist

Houthandel Looijmans te Someren is opgericht in 1971 door dhr. J. Looijmans. In 2000 is het bedrijf overgenomen door Marcel Looijmans. Er is veel veranderd sinds 1971. Waar dhr. J. Looijmans vroeger begonnen is met de verkoop van houten schrootjes in een kleine loods, staat er nu anno 2020 een compleet gemoderniseerde Houthandel. Er werken 19 mensen (en 2 zaterdaghulpen) bij Houthandel Looijmans waarvan er 2 al ruim 40 jaar werkzaam zijn in het bedrijf. Houthandel Looijmans is het adres voor al uw hout, plaatmateriaal, deuren, gevelbekleding & isolatie.

Zie hieronder een terugblik op vroegere tijden…..

Iedereen kan terecht bij Houthandel Looijmans, van particulier tot aannemer, zzp’er, timmerbedrijf maar ook collega houthandelaren. Bij Houthandel Looijmans zijn momenteel 19 mensen werkzaam. Houthandel Looijmans beschikt over een werkplaats waar hout op maat geschaafd en gezaagd kan worden. Wij beschikken over een CNC gestuurde 4-zijdige schaafbank waarmee u nog beter van dienst kunnen zijn bij het maken van diverse profileringen en schaafwerk. Ook voor het op maat zagen van plaatmateriaal hebben wij een opdeelzaag waarbij wij snel grote hoeveelheden platen op maat kunnen zagen.

Voor het zagen/schaven/afkorten e.d. brengen wij een gering bedrag aan kosten in rekening.

Indien gewenst, verzorgen wij ook de montage van onze deuren en vloeren. Dit verzorgen wij via onze vaste kanalen, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Bouwplannen? Loop eens bij ons binnen voor nadere informatie. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.

Wij zijn geopend op:
maandag tot en met vrijdag van 7.00 – 17.00 uur.
zaterdag van 08.00 – 12.00 uur.

Op 1 februari 2022 is Houthandel Looijmans overgenomen door TABS Holland BV (Timber and Building Supplies Holland N.V.).

Verandert er dan iets?

Nee hoor. Het bedrijf gaat gewoon verder met dezelfde mensen, dezelfde naam, op dezelfde locatie en hetzelfde assortiment.

Kom eens kijken...

Meer Houthandel Looijmans

Houtbewerking nodig?

Wij hebben een Selcon opdeelzaag waarmee wij snel uw plaatmateriaal op maat kunnen zagen. Voor het zagen/schaven/afkorten e.d. brengen wij een gering bedrag aan kosten in rekening.

De houtzagerij

Houthandel Looijmans beschikt over een werkplaats waar hout op maat geschaafd en gezaagd kan worden. Ook beschikken wij sinds kort over een CNC gestuurde 4-zijdige schaafbank waarmee u nog beter van dienst kunnen zijn bij het maken van diverse profileringen en schaafwerk.

Showroom Deuren & Gevelbekleding

We beschikken een zeer ruime Deuren, Vloeren & Gevelbekleding showroom in Someren waar tal van topmerken staan gepresenteerd. Deur merken: Houtz, Marmarie, Skantrae Weekamp en Berkvens. Bij ons staat een goede service en persoonlijk advies over deuren hoog in het vaandel.

Gerealiseerde projecten met hout

Op onze website vind u tal van inspiratie projecten waar diverse soorten materialen van ons in verwerkt zijn. Van hout, plaatmateriaal, gevelbekleding, deuren en nog veel meer! Dus heeft u iets gezien wat u mooi vind, bel of mail ons dan en wij voorzien u graag van alle informatie.