Bij ons kunt u terecht voor al uw hout, plaatmateriaal, deuren, vloeren, plafonds en isolatie. Loop vrijblijvend eens binnen in onze showroom in Someren.

Venlo-Hout b.v. is opgericht op 1 februari 1983 en is sindsdien gevestigd op de Winkelveldstraat 21 op het oudste industrieterrein van Venlo “De Veegtes”. Per 1 november 2018 is Venlo Hout verhuisd naar Houthandel Looijmans aan de Kerkendijk 32 in Someren.

Houthandel Venlo

Bij Venlo Hout zijn 4 mensen werkzaam. Nu Venlo Hout verhuisd is naar Someren kunnen zij gebruik maken van de geavanceerde werkplaats met diverse machines (waaronder een volautomatische afkortzaag/ opdeelzaag/ 4-zijdige schaafbanken e.d.) waardoor wij al uw plaatmateriaal en hout direct op de door u gewenste maten kunnen zagen en schaven. Hierdoor zijn wij in staat al uw hout op de door u gewenste maten te schaven, zagen of korten. Hiervoor brengen wij een gering bedrag aan kosten in rekening.

Ook impregneren (verduurzamen) volgens KOMO-keur en gronden behoort tot de mogelijkheden.

Wij zijn geopend maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 12.00 uur en van 12.45 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 08.00 – 14.00 uur.

venlo@onthoutons.nl