Taatsdeuren Skantrae

By 28 maart 2018Nieuws
Skantrae introduceert de nieuwe Slimserie Ultra binnendeuren. Deze deuren zijn uitermate geschikt voor schuif- en taatsdeuren.

Wat is het verschil met de huidige minimalistische SlimSeries binnendeuren?

  • De reguliere SlimSeries binnendeuren hebben een smalle stijl en dorpel van 60mm en zijn geschikt voor draai- en schuiftoepassingen.
  • De nieuwe SlimSeries Ultra lijn bestaat uit deuren met ULTRA smalle stijlen van slechts 30mm breed. De horizontale boven- en onderdorpel zijn 80mm hoog omdat de betreffende taats hardware in deze dorpel verwerkt moet worden. SlimSeries Ultra deuren zijn geschikt voor schuif- en taatsdeuren.

Taatsdeuren

Taatsdeuren kennen een scharnierpunt dat aan de boven- en onderzijde van de deur wordt gemonteerd. Deze toepassing is bij de reguliere minimalistische SlimSeries binnendeuren nog niet mogelijk maar bij deze nieuw ULTRA serie wel. Voor deze taatsdeuren kiezen we voor het Argenta Pivota Pro taatssysteem.

Meer informatie over deze SlimSerie Ultra of de taatssystemen van Skantrae kunt u krijgen via onze collega Rachel. Zij is telefonisch bereikbaar op tel.nr. 0493-492561 of via mail showroom@onthoutons.nl