The making of a Scapehouse met Finnjoist I liggers

By 23 augustus 2017Nieuws

Wij hebben een superleuk filmpje ontvangen van Bouwmensen Hoofddorp. In dit filmpje is te zien hoe onze Finnjoist I liggers verwerktworden in de realisatie van hun Scapehouse dat uiteindelijk vervoerd is naar Scapetown op Strijp S in Eindhoven.

Wie zijn Bouwmensen?

Wil jij een mooi vak leren met toekomstmogelijkheden? Kies dan voor de praktijkopleidingen van Bouwmensen! Er zit er ook één bij jou in de buurt.

Lijkt het je leuk om in de bouw te werken, om nieuwe bouwwerken te maken, of onderhoudswerk te doen aan oude gebouwen? Werken en leren tegelijk spreekt jou aan? Net als lekker buiten aan de slag en de handen uit de mouwen steken? Dan is een opleiding bij Bouwmensen echt iets voor jou!

Bij Bouwmensen gaan theorie en praktijk hand in hand. Je zit dus niet de hele week op school. Tijdens de opleiding staat de praktijk centraal. Een unieke combinatie, die jou optimaal klaarstoomt voor het échte werk.

Ga HIER naar de website van Bouwmensen.

Benieuwd of Finjoist I liggers ook voor uw project toepasbaar zijn, neem dan contact op met Pascal van Bussel of Arthur Loomans van ons kantoor te Someren. Zij kunnen u alles vertellen over deze liggers. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0493-492561 of via mail verkoop@onthoutons.nl