Behandelingsmateriaal verkrijgbaar bij Houthandel Looijmans en Venlo Hout

tuinhout

Tenco Hardhoutolietenco hardhoutolie

Hardhoutolie is speciaal bestemd voor hardhouten tuinmeubelen en samengesteld uit hoogwaardige oliën, welke vergrijzing van het hout voorkomt en de natuurlijke kleur van het hout accentueert. Biedt een uitstekende bescherming, is waterafstotend en dringt diep door in het hout. Geeft geen filmvormende laag, waardoor het niet kan bladderen of barsten.


Tenco Snelgrondgrondverf
Tenco Snelgrond is een sneldrogende, xyleenvrije grondverf voor onbehandeld hout en over oude verflagen. Tenco Snelgrond is zowel geschikt voor binnen- als buitentoepassingen. Biedt een uitstekend hechtende ondergrond welke al na 2 uur kan worden overgeschilderd met een afwerklaag.

 

Tenco Loodmenieloodmenie
Te gebruiken op hout, dat direct met metselwerk in aanraking komt en op ijzer- en staalconstructies. Als eerste, roestwerende laag, die tevens hechtlaag is voor alle verfsystemen.

 

 

Tenco Houtcoat Zwarthoutcoat zwart
Tenco Houtcoat Zwart is een speciale  zwarte coating  voor houten objecten welke voorheen zijn behandeld met teerproducten. Tenco Houtcoat Zwart wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van objecten zoals schuren, schuttingen, loodsen, molens enz. waarbij het karakteristieke uiterlijk behouden blijft. Tenco Houtcoat Zwart biedt een prima bescherming en is bestand tegen alle weersinvloeden.

 

Tenco garant zwarte laktenco garant
Tencogarant wordt gebruikt voor objecten welke in contact staan met grond en/of oppervlaktewater zoals; palen, beschoeiingen, mestsilo’s en funderingen. Niet gebruiken bij blootstelling aan direct zonlicht.

Tencomild Tuinbeits Antraciet
Tencomild is waterafstotend en behoudt lang zijn kleur. Verfraait al uw tuinhout en verlevendigt de houtstructuur. Tencomild kan zowel op nieuw als op eerder met carbolineum of beits behandeld hout worden toegepast. Tencomild transparant naturel is speciaal ontwikkeld om vergrijzing van nieuw geimpregneerd tuinhout te voorkomen. Tencomild Tencomild transparant antraciet 1000 ml.transparant en Tencomild dekkend bieden een uitstekende bescherming en zijn bestand tegen alle weersinvloeden

Bestel NU online op shop.onthoutons.nl

Wij zijn FSC en PEFC gecertificeerd en leveren dan ook hoofdzakelijk gecertificeerd hout. Wij kunnen veelal direct uit voorraad leveren. Voor meer informatie over maten, prijzen en levertijden kunt u contact opnemen met ons kantoor te Someren, tel. 0493-492561.