Complete houten constructies verkrijgbaar bij Houthandel Looijmans en Venlo Hout

tuinhout

U kunt bij Onthout ons! ook terecht voor complete houten constructies. Of het nu gaat om logeren, relaxen, werken en of feest vieren we helpen u graag bij het realiseren van uw wens. Sfeer overkappingen, serres, buitenwoonkeukens of poolhouses, zo maar een kleine greep uit de mogelijke toepassingen.

Ontzorgen
We zorgen dat onze klanten zich echt klant kunnen voelen. U geeft uw idee├źn aan en wij vertalen het in de houten constructie. U geeft ons de afmeting, nokhoogte, goothoogte, houtsoort en eventueel een schets of een tekening van de architect door en van onze leverancier ontvangt u dan een 3D tekening en opbouw-/werktekening.
Alles wordt daarna op maat bewerkt, pen en gat, freezingen, boringen etc. alles wat nodig is voor een kant en klare constructie.
Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor de complete montage zodat u ook hier geen omkijken naar heeft.

De constructies kunnen geleverd worden in de volgende houtsoorten:
* Europees Douglas
* Europees Eiken

Wilt u meer informatie over wat de mogelijkheden zijn voor deze constructies dan kunt u contact opnemen met ons kantoor te Someren, tel. 0493-492561 of stuur een mail naar verkoop@onthoutons.nl

Wij zijn FSC en PEFC gecertificeerd en leveren dan ook hoofdzakelijk gecertificeerd hout. Wij kunnen veelal direct uit voorraad leveren. Voor meer informatie over maten, prijzen en levertijden kunt u contact opnemen met ons kantoor te Someren, tel. 0493-492561.