Update herstel schade na storm

By 6 juli 2016Nieuws

Met man en macht wordt er momenteel gewerkt aan het herstel van de schade die wij opgelopen hebben door de storm van 23 juni jl. Van s’morgens vroeg tot s’avonds laat wordt er gewerkt aan de sanering van de asbestdaken en het schoonmaken en weghalen/verwijderen van de voorraad uit deze getroffen loodsen. Het is een heel karwei en mede door de aanwezigheid van asbest en alle regelgeving die hiervoor geldt is het een tijdrovende klus.

We hebben inmiddels wel weer heel veel nieuwe voorraad binnen en kunnen dan ook weer volop leveren. In Asten hebben we tijdelijk een opslagloods gehuurd zodat we ook hier voorraad neer kunnen zetten.

Zodra de daken gesaneerd zijn en alle voorraad uit de getroffen loodsen is, gaan we met spoed de nieuwe golfplaten op de daken leggen zodat we de loodsen weer in kunnen richten.

Alles komt goed ontHOUT dat!

UPDATE 24/07/2016: 

Wat wordt er toch hard gewerkt aan de wederopbouw van ons bedrijf. Complimenten. Er is al 1 loods klaar. Hier zit weer een mooi nieuw dak op en hier kunnen we weer snel aan de slag om deze te vullen met nieuwe voorraad.

Het saneren is bijna klaar. Morgen wordt er gestart met het verwijderen van de vloer in de hardhout loods en hier komt eind van de week de nieuwe betonvloer in. Dan het dak er weer op en hoppa weer een loods klaar.