Vacature: commercieel medewerker verkoop binnendienst

By 30 maart 2017Nieuws

Ben jij uit het juiste hout gesneden voor de functie verkoop binnendienst en ligt jouw passie bij hout, plaatmateriaal, isolatie, deuren en meer? Dan willen wij van Onthout ons! graag kennismaken met jou.
Vanwege uitbreiding van onze werkzaamheden, zijn wij op korte termijn op zoek naar een fulltime:

COMMERCIEEL MEDEWERKER VERKOOP BINNENDIENST M/V

Functie:

Als commercieel medewerker verkoop binnendienst doe je vooral voorbereidend werk om de verkoop buitendienst te ondersteunen. Je voert een eerste gesprek met mogelijke klanten, en bent na de verkoop telefonisch aanspreekpunt over bijvoorbeeld productspecificaties en prijzen. Ook verricht je als verkoper bij de binnendienst administratieve taken, zoals het administreren van orders en offertes. Je volgt offertes op, ontvangt klanten in de showroom en voert verkoopgesprekken met hen. Het signaleren van trends in de markt en het meedenken in het uitbreiden en bewerken van de markt zie je als een uitdaging.

Wat verwachten we van je:
MBO denk- en werkniveau.
Enkele jaren ervaring in soortgelijke functie.
Werkzaam geweest in de houtbranche of bouwmaterialenhandel.
Kennis van hout, plaatmaterialen en deuren is een pre.
Je voelt je thuis in de hout- en bouwwereld.
Contacten leggen met klanten gaat je makkelijk af.
Je bent commercieel, proactief, enthousiast en hebt een flinke dosis discipline.
Je bent communicatief vaardig en hebt overtuigingskracht. Je hebt een zelfverzekerde houding en bent representatief, flexibel en gedreven. Je doet er dan ook alles aan om elke dag succesvol te zijn en jouw targets te behalen.

Wie zijn we:
Onthout ons! is een vooruitstrevende leverancier op het gebied van hout, plaatmaterialen, deuren, vloeren en nog veel meer. Door het snel en op maat kunnen leveren van een groot assortiment, ontzorgen we onze klant. Door innovatief te blijven en te investeren in de toekomst hebben we ons op de kaart gezet. Hiermee verrassen we als houtspecialist heel bouwend Nederland!
Wil je meer weten over wie we zijn, wat we doen en hoe ons team eruit ziet, kijk dan eens op onze website www.onthoutons.nl.

Onthout jij ons?
Ben jij degene die zich in dit profiel kan vinden? Ben je commercieel ingesteld, denk je in kansen en uitdagingen en voel je je thuis in de houtbranche? Reageer dan vandaag nog!
Mail je sollicitatie inclusief curriculum vitae naar arthur@onthoutons.nl Voor meer informatie over deze functie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Arthur Loomans, tel. 0493-492561/06-20360931.