Verbouwing kantoor Houthandel Looijmans

By 6 april 2017Nieuws

Na de renovatie/wederopbouw van onze loodsen als gevolg van de hagelstorm van 23 juni 2016, gaan we nu van start met de uitbreiding van ons kantoor bij Houthandel Looijmans.

We gaan niet alleen ons winkelassortiment uitbreiden maar ook ons team wordt uitgebreid. Dit houdt in dat we ons kantoor gaan verbouwen. De werkplekken van onze collega’s worden vernieuwd en de kantoren op de 1e verdieping worden anders ingedeeld.

Onze winkel hebben we al aangevuld met de gereedschappen van Hultafors. En de komende weken gaan we verder met de herinrichting van ons winkelassortiment.

Het is even aanpassen voor onze collega’s in de binnendienst. Tussen al het boren/slopen/bouwen door, doen zij hun uiterste best om onze klanten te woord te staan en te helpen. Eind april hopen we de hele verbouwing klaar te hebben.

Dan hebben we in een jaar tijd ons hele bedrijf in Someren gerenoveerd en opgeknapt en zijn wij klaar voor de toekomst. Met een fantastisch team en een modern bedrijf met grote voorraden en een machinepark voor het bewerken van het hout staan wij voor u klaar. ONTHOUT ONS!