Verwoestende hagelbui treft ook Houthandel Looijmans

By 25 juni 2016Nieuws

De hagelbui met hagelstenen zo groot als tennisballen van afgelopen donderdagavond 23 juni heeft ook een enorme schade aangericht bij Houthandel Looijmans. De media staan er vol van, en iedereen heeft het over de extreme weersomstandigheden die met name zuid oost Brabant de afgelopen tijd heeft meegemaakt. Wat een enorme ravage heeft ook deze hagelbui achtergelaten.

Onze foto van een zwaar gehavende loods heeft de krant, TV en social media gehaald. Normaal gesproken ben je hier blij mee, maar in dit geval hadden we liever gehad dat dat niet bij ons was geweest. Wat een drama. Maar goed, het is nu eenmaal gebeurd en we gaan er nu voor zorgen dat we weer zo snel mogelijk alles in bedrijf te hebben.

Houthandel Looijmans is gewoon geopend

Samen met onze leveranciers en collega’s doen we er alles aan om onze klanten te helpen en onze service, snelle leveringen en kwaliteit te blijven garanderen. De voorraden worden snel weer aangevuld. Onze werkplaats en natuurlijk onze vernieuwde platenloods met opdeelzaag is helemaal in bedrijf. Het dak van het kantoor is inmiddels al gerepareerd en de daken van een aantal loodsen worden zo spoedig mogelijk vervangen. En we hebben natuurlijk ook nog een locatie in Venlo waar we gebruik van maken. Wij zijn dan ook gewoon geopend!

Helaas is onze showroom vanwege waterschade wel tijdelijk gesloten, maar Rachel en Pascal kunnen u toch alles vertellen en aan de hand van brochures laten zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van deuren, vloeren en plafonds.

Wij vragen uw begrip voor eventuele ongemakken waar we mogelijk toch tijdelijk even tegen aan lopen, maar doen er alles aan om u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn.

Samen met ons hele Onthout ons! team gaan wij ervoor, u ook? Onthout ons!