100% Home collectie (hout/laminaat/pvc)

Verkrijgbaar bij Houthandel Looijmans

home-onthoutonsKeuze uit Europa’s 8 mooiste dessins
Ontdek bij het uitkiezen van uw nieuwe vloeren het gemak van de 100% Home Collection. Deze collectie is speciaal samengesteld uit Europa’s 8 mooiste dessins en de 3 populairste vloer typen. Wij hebben ervoor gezorgd dat elk dessin verkrijgbaar is in hout, vinyl en laminaat. Hierdoor kunt u de beste keuze maken omdat er voor elke ruimte een geschikte vloer is. U kunt zelfs in het hele huis hetzelfde dessin toepassen in 3 verschillende kwaliteiten!

Keuze uit 3 soorten
Uniek aan deze collectie is het eindeloos kunnen combineren van uw favoriete dessin door uw hele woning. Wilt u een mooie, echte houten vloer voor de woonkamer? Maak dan uw keuze uit onze houten vloeren. Zoekt u voor de trap hetzelfde dessin, kies dan voor de vinyl collectie. En maak ook kennis met onze mooie, budgetvriendelijke en vooral gemakkelijk te onderhouden laminaatvloeren.

Voor elke ruimte
De 100% HOME Collection heeft voor elke woonruimte een passende oplossing, zelfs voor de badkamer! Dus voor welke stijl u ook kiest en welke ruimte of budget het ook betreft; de 100% HOME Collection biedt snel en gemakkelijk 100% oplossing.

Download-button-onthoutons(18)