Solidfloor houten vloeren

Verkrijgbaar bij Houthandel Looijmans

solidfloor-onthoutons

EEN HOUTEN VLOER VAN SOLIDFLOOR™ MAAKT VAN UW HUIS EEN THUIS

Solidfloor™ ontwerpt en vervaardigt hoogwaardige houten vloeren, die zorgen voor een warme, intieme sfeer, in elke leefruimte in huis, maar ook in hotels, winkels en kantoren. Hout is een prachtig natuurlijk materiaal. Geen enkele boom is hetzelfde, waardoor ook elke parketvloer uniek is.

Solidfloor™ staat voor kwaliteit, innovatie en design. Met vernieuwende technieken van afwerking creëren we een grote variëteit aan verrassende vloeren, elk met net weer andere karakteristieken. Strak, modern, klassiek of doorleefd; het uitgebreide en actuele assortiment van Solidfloor™ biedt interieuroplossingen voor elke smaak, stijl en wens.

Vloerverwarming en koeling:

Houten vloeren en vloerverwarming en koeling gaan heel goed samen. Zo kunt u genieten van de sfeer en het gevoel van een parketvloer en alle voordelen van vloerverwarming en koeling ervaren.

Voor meer informatie over onderhoud, leginstructies, garantiebepalingen en multiplanken in combinatie met vloerverwarming, dowload hieronder de technische specificaties

Inspiratie nodig?  download hier de brochure.

Meer informatie over deze vloeren is te verkrijgen via Houthandel Looijmans, tel. 0493-492561 of showroom@onthoutons.nl

Klik hier om naar de Create your floor pagina te gaan van Solidfloor. Hier kun je in diverse stappen je favoriete vloer uitkiezen.