Solidfloor earth & fire collectie houten vloeren

Verkrijgbaar bij Houthandel Looijmans

solidfloor-earth-onthoutons
Kiest u voor de Earth & Fire collectie, dan kiest u voor stoer, innovatief en puur. Deze exclusieve collectie houten vloeren is geĆÆnspireerd op de stilte van de natuur en de schoonheid van moderne architectuur. Het zijn intense, contrastrijke vloeren, elk met een sterke eigen identiteit. Dankzij innovatieve technieken kreeg deze collectie zijn uitgesproken kleuren en duidelijk zichtbare houtstructuur, die elke ruimte van karakter voorziet.

Design en modern: dat zijn de stijlen die perfect passen bij deze collectie vloeren. Strak ingerichte kamers met designmeubelen, duidelijke kleurcontrasten en luxe materialen. Leer, hout, natuursteen, roestvrij staal, maar ook beton is hier op zijn plaats. Een ruimte met kosmopolitische of industriƫle sfeer, waarin alles strak en organisch is vormgegeven, minimalistisch en perfect afgewerkt.

Stylingtips

Mix de karakteristieke vloeren met materialen als; glas, RVS, steen, beton, aluminium en leer. De krachtige Earth & Fire vloeren verdienen alle aandacht. Houdt daarom de ruimte vrij sober, met uitzondering van een paar eyecatchers, zoals een plaid op de bank, een vaas op de vloer of verhoogde plinten die zorgen voor een verrassend effect. De kleuren wit, naturel, grijs, zwart en metaal passen heel goed bij deze stijl, desgewenst met een accentkleur als geel, rood of blauw. Maar niet te overheersend; het moet ruimtelijk en strak blijven.

Meer informatie over deze vloeren, de beschikbaarheid en de prijzen zijn te verkrijgen via Houthandel Looijmans, tel. 0493-492561 of verkoop@onthoutons.nl

Klik hier om naar Create your Floor pagina te gaan van Solidfloor. Hier kun je in 3 stappen je favoriete vloer samenstellen.

Download-button-onthoutons(18)

Bestel NU online op shop.onthoutons.nl