Solidfloor lifestyle collectie houten vloeren

Verkrijgbaar bij Houthandel Looijmans

solidfloor-lifestyle-onthoutons
De Lifestyle collectie bestaat uit houten vloeren met een perfecte balans tussen het sfeervolle van een houten vloer en het gestroomlijnde van een moderne inrichting. Een zee van natuurlijke grijstinten en kalkachtige nuances en de gladde afwerking van hout, creëren ruimtelijkheid, rust en licht.

De Lifestyle collectie, met ingetogen basiskleuren, van zwart-wit tot een ton sur ton palet van natuurlijke kleuren, past bij een luxueuze stijl met contrasten in vorm en materiaal: hard naast zacht, glanzend naast mat, rond naast recht en hoog naast laag. Een ruimte met veel aandacht voor functionaliteit, conceptueel design en ambachtelijk gemaakte producten.

Stylingtips

Grijs, blauw en groen zijn goed passende contrastkleuren bij deze vloeren. Verrijk de natuurlijke sfeer met bijvoorbeeld strakke kleden in een lichte, neutrale kleur. Strak gestuukte wanden en subtiel behang met een beton-, leer- of natuurvezelstructuur versterken de luxueuze en moderne uitstraling, evenals grote, comfortabele meubelen. Verrassende effecten bereikt u bijvoorbeeld met een opvallend gedessineerd behang op één muur.
Meer informatie over deze vloeren, de beschikbaarheid en de prijzen zijn te verkrijgen via Houthandel Looijmans, tel. 0493-492561 of verkoop@onthoutons.nl

Klik hier om naar Create your Floor pagina te gaan van Solidfloor. Hier kun je in 3 stappen je favoriete vloer samenstellen.

Download-button-onthoutons(18)

Bestel NU online op shop.onthoutons.nl