Solidfloor new classics collectie houten vloeren

Verkrijgbaar bij Houthandel Looijmans

solidfloor-newclassics-onthoutons
Deze collectie weerspiegelt de grandeur van vroeger, met pure materialen en rijke kleuren. De klassieke parketvloeren kenmerken zich door warme, diepe kleuren, die het interieur een chique, elegante uitstraling geven, en stijlvolle patronen die een groots effect sorteren, zoals het prachtige, klassieke visgraatmotief. De vloeren van Solidfloor uit de new Classics collectie tillen elke ruimte naar een hoger niveau.

De new Classics collectie past uitstekend bij een klassiek interieur, dat direct een rijke beleving afdwingt. De klassieke stijl staat voor diepe en intense kleuren, glimmende metalen en royale meubels.

Stylingtips

Gebruik in het interieur de gevestigde kleuren als goud, zilver, paars, diepgrijs en zwart. Dat versterkt het rijke gevoel van de klassieke stijl. Maar ook een modernere styling is mogelijk: combineer de authentieke vloeren bijvoorbeeld met hoogwaardige kunststof accessoires, dat geeft een spannende touch. Dus in plaats van een kristallen kroonluchter een in het oog springende kunststof lamp boven een zware eettafel.

Meer informatie over deze vloeren, de beschikbaarheid en de prijzen zijn te verkrijgen via Houthandel Looijmans, tel. 0493-492561 of verkoop@onthoutons.nl

Klik hier om naar Create your Floor pagina te gaan van Solidfloor. Hier kun je in 3 stappen je favoriete vloer samenstellen.

Download-button-onthoutons(18)

Bestel NU online op shop.onthoutons.nl