Solidfloor vintage collectie houten vloeren

Verkrijgbaar bij Houthandel Looijmans

solidfloor-vintage-onthoutons
De vloeren van de Vintage collectie zijn gemaakt van hout met karakter. Natuurlijke tinten vormen de basis van deze sfeervolle collectie, die uw interieur een persoonlijke en nostalgische uitstraling geeft. De vloeren zijn bewerkt tot ze het prachtige, verweerde uiterlijk hebben van een vloer waar generaties op is geleefd. Een Solidfloor vloer uit de Vintage collectie is zoals een houten vloer mag zijn; doorleefd en getekend.

De Vintage collectie sluit aan bij een ambachtelijke stijl, met handgemaakte vintage meubels en accessoires of nieuwe ontwerpen, gestoeld op oude technieken en materialen. Een wollen poef, een vilten stoel, een lamp van touw en tal van persoonlijke accenten die het interieur verrijken. Een rustige ruimte met een puur palet aan kleuren – veel bruin en wit, met een of meerdere accentkleuren.

Stylingtips

Gebruik bijvoorbeeld groen of olijfkleur om het interieur kalm en natuurlijk te houden. Of juist verrassend grasgroen om de vloer extra goed te laten uitkomen. Kies voor subtiele maar sprekende kleuraccenten, zoals een gele glazen lampenkap boven een houten tafel of een roodgeblokte plaid over de bank.

Meer informatie over deze vloeren, de beschikbaarheid en de prijzen zijn te verkrijgen via Houthandel Looijmans, tel. 0493-492561 of verkoop@onthoutons.nl

Klik hier om naar Create your Floor pagina te gaan van Solidfloor. Hier kun je in 3 stappen je favoriete vloer samenstellen.

Download-button-onthoutons(18)

Bestel NU online op shop.onthoutons.nl