Diamond wand- en plafondpanelen

Verkrijgbaar bij Houthandel Looijmans en Venlo Hout

Mooi afgewerkte plafonds en wanden zijn de basis van een stijlvol interieur. het interieur is immers de locatie waar u veel tijd doorbrengt, alleen of met familie en vrienden of met collega’s op het werk.
Bij de ontwikkeling van Diamond panelen staan uw wensen met betrekking tot esthetiek, duurzaamheid, installatiegemak en onderhoud centraal. De panelen zorgen door het lijnenspel van de micro-voegen voor een optisch vergrotend effect. De hoogwaardige decorfolie is afwasbaar, zorgt voor een natuurlijk uiterlijk en behoeft nauwelijks tot geen onderhoud.
De verschillende hoogwaardige kernplaten van de panelen maakt toepassingen voor renovatie, nieuwbouw, maar ook gebruik in vochtige ruimtes mogelijk. Het hout in de kernplaten komt uit goed beheerde bosgebieden en is voorzien van een keurmerk voor verantwoord bosbeheer; FSC of PEFC.

Geniet van uw nieuwe interieur!

Bestel NU online op shop.onthoutons.nl

Maripan/Micropan

De Maripan panelen hebben een speciale vochtwerende kernplaat en zijn daarmee toe te passen als plafondbekleding in vochtige ruimtes.

Alle panelen zijn doorkoppelbaar door de 4 zijdige afwerking. De hoogwaardige decorfolie op de panelen is speciaal verlijmd met PU waarmee aantasting door te hoge temperaturen en vocht verleden tijd is. De collectie van decoren maakt een keuze voor eenieder mogelijk en brengt het interieur warmte en sfeer.

Voor niet vochtige ruimtes, kunt u de Micropan toepassen. Deze plafondpanelen zijn qua uitstraling identiek aan de Maripanpanelen.