Florence buitenplafond

Verkrijgbaar bij Houthandel Looijmans en Venlo Hout

florence-buiten-onthoutons

Florence kunststof buitenplafonds

We worden meer en meer een buitenmens. Vandaar dat Florence een plafondsysteem bied met een uitstraling van binnen ook voor buiten. Schilderen of sauzen is niet meer nodig.
Waar zijn deze plafonds voor geschikt:
Veranda’s 
Strak en modern, maar tegelijk huiselijk en gezellig: de buitenplafonds van Florence verfraaien iedere veranda. Inbouwspotjes zorgen voor licht en een warme uitstraling. Door de extra brede panelen en de subtiele groef ontstaat een bijzonder stijlvol aanzicht.
Carports 
Moderne en strakke carports zijn helemaal van deze tijd. Hoogwaardige afwerking is hierbij van groot belang. Florence sluit perfect aan bij deze belangrijke eis. Ook de afwerking van een lichtkoepel, of de aansluiting op een dakrand is met Florence geen enkel probleem.
Dakoverstekken 
De Florence-buitenplafonds zijn bij uitstek geschikt voor het bekleden van overstekken. Een combinatie met een onderhoudsarme dakrand (bijvoorbeeld Keralit) garandeert jarenlange kleurvastheid en een consistente uitstraling.
De Florence buitenplafonds zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, creme en antraciet.

Voor meer informatie omtrent de buitenplafonds en prijzen, kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer 0493-492561 of via mail verkoop@onthoutons.nl