Plankett wand- en plafondpanelen

Verkrijgbaar bij Houthandel Looijmans en Venlo Hout

plankett-onthoutons

Plankett is een hoogwaardig natuurlijk houtproduct voor plafond- en wandafwerking. Van houtvezels worden onder hoge druk platen geperst tot een standaard dikte van 11 mm. Het paneel krijgt daarbij zijn oppervlaktestructuur. De in de houtvezels aanwezige natuurlijke hars zorgt voor een sterke binding. De panelen zijn behandeld en afgewerkt met een hoogwaardige acrylaatverf. Plankett panelen zijn eenvoudig te bevestigen, duurzaam, stootvast en indien nodig, makkelijk over te schilderen.

Tijdens het productieproces blijven de cellen van de houtvezels heel. Hierdoor heeft Plankett de goede eigenschappen als warmte- en geluidsisolatie van hout behouden. Maar daarnaast zijn de panelen stabiel en slagvast. Het formaat van de panelen en de veer en groef zorgen voor een snelle montage.
Decoratieve plafondpanelen: eenvoudige montage, mooie afwerking!
Plankett plafondpanelen zijn verkrijgbaar in diverse moderne structuren. Toepasbaar in vrijwel elk interieur en voor ieder wat wils. De plafondpanelen worden geleverd in de kleur wit en zijn indien gewenst, gemakkelijk over te schilderen. De plafondpanelen zijn voorzien van messing en groef, voor een blinde en uiterst eenvoudige montage. Daarnaast zijn de panelen duurzaam, stootvast en bestand tegen de warmte van inbouwspots. Geschikt voor nieuwbouw en renovatie.
De plafondpanelen geven uw interieur een fraaie uitstraling, zijn onderhoudsarm en indien nodig eenvoudig te reinigen: de ideale plafondafwerking!
Decoratieve wandpanelen, voor een mooie en strakke wandafwerking. De decoratieve wandpanelen van Plankett zijn verkrijgbaar in diverse, mooie en moderne structuren. Voor elk interieur en voor ieder wat wils. De wandpanelen worden geleverd in de kleur wit en zijn, indien gewenst gemakkelijk over te schilderen. Plankett wandpanelen zijn eenvoudig te bevestigen, duurzaam en stootvast. Geschikt voor nieuwbouw en renovatie.
De stijlvolle wandpanelen geven uw interieur extra uitstraling en zijn daarnaast onderhoudsarm en indien nodig eenvoudig te reinigen: de ideale wandafwerking!

Bestel NU online op shop.onthoutons.nl