Special Foodcare Hygienische wand/plafond panelen

Verkrijgbaar bij Houthandel Looijmans en Venlo Hout

specialfoodcare-onthoutons
Voordelen:

• Geen schimmel- en bacteriegroei
• Vocht- en vetbestendig
• Eenvoudig te reinigen
• Dubbele sluiting
• Zowel massief als holkamer
• Calcium zink gestabiliseerde kunststof

Product
Deze Special Foodcare panelen zijn geschikt voor toepassingen in ruimtes waar hoge hygiënische eisen aan worden gesteld.
Door de speciale grondstofsamenstelling aanbevolen op plaatsen waar een hoge concentratie waterstofsulfide kan voorkomen.
Dit systeem wordt dan ook o.a. toegepast in de koel- en voedingsmiddelenindustrie en bij veehouderijen, maar ook bijvoorbeeld in de horeca en medische sector.

Onderconstructie
Verduurzaamde latten (min. 30×20 mm) op een vaste ondergrond uitgelijnd bevestigen. Het regelwerk zo bevestigen dat de regelafstand nooit groter is dan 30 cm. De panelen dienen haaks op het regelwerk te worden bevestigd.

Bevestiging
Eerst dienen alle rand-, verbinding- en hoekprofielen gemonteerd te worden. De bevestiging kan door middel van schroeven, spijkers of nieten (14mm lang). De betreffende bevestigingsproducten dienen van RVS te zijn. De optimale verwerkingstemperatuur ligt tussen de 10 en 30 graden Celsius. De panelen acclimatiseren door ze 12 uur voor montage in de betreffende ruimte te leggen.

Download-button-onthoutons(18)

Voor meer informatie over deze wand- en plafondpanelen en prijzen, kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer 0493-492561 of via mail verkoop@onthoutons.nl