Houthandel Looijmans is asbest vrij!

By 8 augustus 2016Nieuws

8 jaar eerder dan gepland, is Houthandel Looijmans nu al 100% asbestvrij. Een keuze hebben wij niet gehad hierin, maar we kijken nu wel positief richting de toekomst. 

Het noodweer van 23 juni jl. heeft ook ons bedrijf kei hard getroffen. De schade aan onze loodsen en voorraden was enorm. Hierdoor waren wij genoodzaakt om 8 jaar eerder dan gepland al onze loodsen met asbestdaken te saneren en te vervangen.

Van der Heijden BV Asten

In 6 weken tijd heeft Van der Heijden BV uit Asten ervoor gezorgd dat al onze loodsen gesaneerd zijn. Dit is een topprestatie, wat hebben ze hard gewerkt. En dit alles om ervoor te zorgen dat wij weer zo snel mogelijk konden beginnen met de opbouw en inrichting van de loodsen. Nu zitten de nieuwe daken er weer op en gaan we de loodsen opnieuw inrichten. Ook mede dankzij de medewerking en het snelle handelen van de experts van Interpolis (wat zijn wij blij dat we goed verzekerd zijn) hebben wij snel kunnen schakelen en is verdere schade beperkt gebleven en zijn wij gewoon open kunnen blijven.

Wij gaan ons opmaken voor de toekomst van Houthandel Looijmans en ondanks alle ellende en schade die het noodweer aangericht heeft, kunnen wij toch zeggen dat we 8 jaar vooruit lopen op onze toekomst plannen.

NA HAGEL KOMT ZONNESCHIJN!