Ben jij degene die samen met onze klant de juiste deuren weet te openen, en vind je het een uitdaging om nieuwe deuren op de markt te gaan openen? Dan willen wij van Onthout ons! graag kennismaken met jou. Vanwege de groei van onze showroom, zijn wij op zoek naar een fulltime:

Hoofd verkoop showroom/deuren specialist m/v
(38 uur p/w)

Functie:

Je voert een eerste gesprek met klanten, en bent na de verkoop telefonisch aanspreekpunt over bijvoorbeeld productspecificaties en prijzen. Ook verricht je als verkoper administratieve taken, zoals het administreren van orders en offertes. Je volgt offertes op, ontvangt klanten in de showroom en voert verkoopgesprekken met hen.  Je coördineert samen met onze klanten hun CPO (koperskeuze) projecten en bezoekt indien nodig deze projecten. Het signaleren van trends in de markt en het meedenken in het uitbreiden en bewerken van de markt zie je als een uitdaging.  Je voelt je helemaal thuis in de wereld van deuren en deurbeslag, en vindt het een uitdaging om ons marktaandeel hierin te vergroten. Als hoofd verkoop geef je leiding aan 2 medewerkers en zorgt samen met hen voor het realiseren van de doelstellingen.

Wat verwachten we van je:

  • HBO denk- en werkniveau.
  • Enkele jaren ervaring in soortgelijke functie.
  • Werkzaam geweest in de deurenbranche of bouwmaterialenhandel zou fijn zijn.
  • Kennis van deuren, deurbeslag en hang- en sluitwerk is een pre.
  • Contacten leggen met klanten en potentiële klanten/architecten gaat je makkelijk af.
  • Werken op zaterdag van 08.00-14.00 uur (1x in de 3 weken) vind je geen probleem.
  • Je bent commercieel, proactief, enthousiast en hebt een flinke dosis discipline.

Je bent communicatief vaardig en hebt overtuigingskracht. Je hebt een zelfverzekerde houding en bent representatief, flexibel en gedreven. Je doet er dan ook alles aan om elke dag succesvol te zijn en jouw targets te behalen.

Wie zijn we:

Onthout ons! is een vooruitstrevende leverancier op het gebied van hout, plaatmaterialen, deuren, deurbeslag en nog veel meer. Door het snel en op maat kunnen leveren van een groot assortiment, ontzorgen we onze klant. Door innovatief te blijven en te investeren in de toekomst hebben we ons op de kaart gezet. Hiermee verrassen we als houtspecialist heel bouwend Nederland!

Wil je meer weten over wie we zijn, wat we doen  en hoe ons team eruit ziet, kijk dan eens op onze website www.onthoutons.nl.

Onthout jij ons?

Ben jij degene die zich in dit profiel kan vinden? Ben je commercieel ingesteld, denk je in kansen en uitdagingen en voel je je thuis in de deurenbranche? Reageer dan vandaag nog!

Mail je sollicitatie inclusief curriculum vitae naar marie-louise@onthoutons.nl Voor meer informatie over deze functie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Marie-Louise Looijmans, tel. 0493-492561.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.